Home / News / HABER / DAVA / Kampanya: ”Ayhan Aladağ serbest bırakılsın. Hemen şimdi!”
islam devleti default

Kampanya: ”Ayhan Aladağ serbest bırakılsın. Hemen şimdi!”

Ayhan Aladağ ile alakalı sosyal medya üzerinden “Ayhan Aladağ serbest bırakılsın. Hemen şimdi!” başlıklı bir kampanya başlatıldı.

Erzurum’da yaşayan ve arabasında birkaç adet İslam Nizamı adlı kitap bulundurduğu için tutuklanan Ayhan Aladağ ile alakalı sosyal medya üzerinden “Ayhan Aladağ serbest bırakılsın. Hemen şimdi!” başlıklı bir kampanya başlatıldı.

Hizbu’t Tahrir Türkiye Medya Büro Başkanı Mahmut Kar konuyla alakalı yaptığı açıklamada yakın bir zamanda Gaziantep Ağır Ceza Mahkemesinin Hizbu’t Tahrir’i siyasi bir oluşum olarak kabul edip haklarında dava açılan kardeşlerimiz için beraat kararı verirken Erzurum’daki mahkemeler İslam Nizamı kitabını yanında taşıdığı için dört çocuk babası Ayhan Aladağ’ı tutuklamışlardır. Bu çelişki nasıl izah edilebilir” dedi. Kar, Sessiz kalma, zulme ortak olma! sloganıyla bir kampanya başlattıklarını ve tüm duyarlı Müslümanları bu kampanyaya destek vermeye davet ettiklerini söyledi.

Ayhan Aladağ, 2 Martta nöbetçi hâkim tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmiş, itirazı değerlendiren mahkeme heyeti itirazı reddetmişti. Ayhan Aladağ halen cezaevinde 14 Mayıs 2015 tarihinde mahkemesi olacak. Bu zulme sessiz kalma…

Kampanya adresleri;

www.yargizulmunedurde.com

twitter.com/yargizulmunedur

facebook.com/yargizulmunedurde

#yargızulmüdevamediyor

 

 

Köklüdeğişim

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir