Home / News / HABER / DAVA / KÖKLÜ DEĞİŞİM HİLAFET ÖZEL SAYISI (126.) ÇIKTI!
islam devleti default

KÖKLÜ DEĞİŞİM HİLAFET ÖZEL SAYISI (126.) ÇIKTI!

HİLAFET DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALDIRILACAKTIR!

Hilafet’in yıkılışının 92. Sene-i devriyesi münasebetiyle Köklü Değişim, Hilafetin yokluğunun ümmete neler kaybettirdiğini, farziyetini ve siyasi açıdan önemini hatırlatmak adına 3-10 Mart 2015 tarihleri arasında “İade-i Hilafet Haftası” düzenlemektedir. İade-i Hilafet Haftası tam da Hilafetin ilga edidiği gün olan 3 Martta İstanbul’da Hilafet Konferansı ile başladı. Demokratik Başkanlık Modeli mi, Raşid-i Hilafet mi? başlıklı konferansımız Allah’ın yardımıyla başarılı ve bereketli bir şekilde neticelendi. Yine bu haftanın bir etkinliği olarak Köklü Değişim “Hilafet Özel” sayısı çıkardı. Bu özel sayıda bir çok tanınmış yazar lütfedip dergimize yazılarını gönderdi. Kalem-Der Başkanı ve yazar Ahmet Kalkan Hocamız Başı Koparılan Canlının Yaşayamadığı Gibi, Halifesiz Ümmet De Canlanamaz, Vahdet Vakfı Başkanı ve yazar Hüsnü Aktaş Hocamız Hilafet Nizamı Ve Siyasi Rejimle İlğili Kavramlar, Şah-ı Merdan Sarı Hocamız Hilâfet’in Seçim Şekilleri Ve Ümmetin İhtilaf Sebepleri, Yeni Akit Yazarı Ahmet Varol Hocamız Ümmetin Birliğini “Baş” Temsil Eder, Yeni Akit Yazarı Mustafa Çelik Hocamız Ümmet-i Vahide Biçare Hilafet-i Raşide Çaredir, Timeturk Yazarı Abdurrahim Şen Hocamız Hilafet Tarihi Bir Kurum mudur? Timeturk Yazarı Ali Öner Hocamız Hilafet Zulüm Üretir mi? başlıklı yazılarıyla dergimize katkıda bulundu. Köklü Değişim olarak kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Hilafet Özel sayısını okuduğunuzda Hilafet hakkında farklı görüşlerle karşılaşacaksısnız ki bu gayet doğal bir durumdu. Konuk yazarlarımızın buluştuğu nokta ise kuşkusuz Hilafet’in gerekliliği olmuştur. Bu özel sayının dikkat edilmesi gereken yeri de bu nokta olması kanaatindeyiz.

Yine Hilafet Özel sayımızda 3 Mart 2015 tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz Hilafet Konferansı konuşmacıların konuşmaları ve konferanstan görüntüleri de bulabilirsiniz.

Alemlerin Rabbinden isteğimiz Ümmeti İslam’ı Raşid bir Halifenin liderliğinde terkar eski izzetli günlerini bir an evvel kavuşturmasıdır.

Son söz: Hilafet düştüğü yerden kaldırılacaktır! Bundan kimsenin şüphesi olmasın!

 

Dergiyi okumak için tıklayınız…

Köklü değişim

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir