Home / News / HABER / ABD Adana Konsolosluğu’nda çalışınca İslâm’a hakaret serbest mi?

ABD Adana Konsolosluğu’nda çalışınca İslâm’a hakaret serbest mi?

ABD Adana Konsolosluğu’nda çalıştığı iddia edilen Türk personellerin, zemzem suyuyla dalga geçmesi, büyük tepki çekti.

ABD Adana Konsolosluğu’nda çalıştığı iddia edilen Türk personellerin, 31 Ekim’de Cadılar Bayramı kutlaması sırasında zemzem suyuyla dalga geçtikleri anlar sosyal medyada büyük tepkiyle karşılandı.

ABD Adana konsolosluğunda görevli @kalihorassong’un instagram hikayesinde paylaştığı rezil videolar kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

31 Ekim’de Halloween (Cadılar Bayramı) kutlaması sırasında ABD Adana Konsolosluğu’nda çalıştığı iddia edilen Türk personellerin dini değerlerle dalga geçmesi büyük tepki çekti. Görüntülerde Halloween kutlamalarında genç kadın elindeki zemzem suyunu göstererek, “Bunu içtikten sonra bütün günahlarınızdan arınıyorsunuz arkadaşlar. Bunu için arının, sonra hayatınıza bakın” diyor. Genç kadının yanındaki Arap kültürünü yansıtan kıyafet giyen diğer arkadaşı ise alkollü içeceği içerek “Bunu da için” şeklinde konuşuyor.

Ayrıca alkol içen arkadaşına seslenen kadın, “Napıyorsun hacım ya elindeki ne? Alkol değil mi o zemzem suyu mu içiyorsun?” ifadelerini kullanıyor.

Sosyal medyada tepki gösteren vatandaşlar görüntüleri, “Terbiyesizlik” “Tek kelime ile rezalet” “Mankurtlar” olarak yorumladı.

Ajanslar

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir