Home / News / HABER / DAVA / Zulüm devam ediyor: İbrahim Er tutuklandı

Zulüm devam ediyor: İbrahim Er tutuklandı

Hizb-ut Tahrir’e yönelik yargı zulmü devam ediyor. Köklü Değişim Dergisi yazarlarından İbrahim ER, daha önce hakkında verilen hüküm gereğince bugün Bursa’da tutuklandı.

Hizb-ut Tahrir üyesi İbrahim ER, İsmail ÖZCAN ve Serdar YILMAZ’ın ardından yargı zulmüne maruz kalarak Bursa’da tutuklanan son isim oldu. İbrahim ER hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunuyordu.

Anayasa Mahkemesi (AYM)’nin Hizb-ut Tahrir üyeleri lehinde verdiği onlarca hak ihlali kararına rağmen yerel mahkemelerin gayri hukuki uygulamaları Bursa’da devam ediyor. İslâmi davet çalışmalarından dolayı İbrahim ER mevcut bulunan arama kararından dolayı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cebir ve şiddete bulaşmadığı emniyet ve MİT raporlarıyla kanıtlanmasına ve Anayasa Mahkemesi’nin defalarca hak ihlali kararı vermesine rağmen yalnız fikri çalışma yürüten Hizb-ut Tahrir’e yönelik zulüm inatla sürdürülüyor.

Köklü Değişim Medya

Ayrıca...

Urfa’da 11 “İbrahim” gözaltında!

İstanbul, Bursa, Ankara derken şimdi de Hilafet istedikleri için Şanlıurfa’da Müslümanlara yönelik gözaltılar yapıldı. Hilâfet’in …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir