Home / News / HABER / İzmir’de Vahşet: Suriyeli Hamile Kadın ve 5 Yaşındaki Oğlunu Katlettiler!

İzmir’de Vahşet: Suriyeli Hamile Kadın ve 5 Yaşındaki Oğlunu Katlettiler!

İzmir’in Menemen ilçesinde, Suriye uyruklu hamile kadın ve 5 yaşındaki oğlu evde ölü bulundu.

AA’nın edindiği bilgiye göre, Irmak Mahallesi’ndeki bir evden uzun süre bir çocuğun ağladığını fark eden mahalle sakinleri, söz konusu ikamete girdi.

Kapısı açık olan evde bir kadının hareketsiz yattığını, başında da bir çocuğun ağladığını gören mahalle sakinleri, durumu 112 Acil Servis ekipleri ile polise bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, evdeki Suriye uyruklu Manar Alahmed (35) isimli kadının bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi. Ekipler evin diğer odasında 5 yaşındaki Muhammed isimli çocuğu da hareketsiz şekilde buldu.

İlk incelemede çocuğun boğularak öldürüldüğü belirlendi.

Suriyeli kadın ile çocuğunun cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili ailenin 3 komşusunu gözaltına aldı.

“Hırsızlık amaçlı olduğunu düşünüyoruz”

Ölen kadının ağabeyi Suriyeli Ali Alahmet, gazetecilere yaptığı açıklamada, acı haberi alınca İstanbul’dan geldiğini söyledi.

Faillerin cezalandırılmasını istediğini anlatan Alahmet, “En kısa sürede bunun gerçekleştirileceğine inanıyorum. Ablam 6 aylık hamileydi. Eniştem yokken eve gelmişler. Hırsızlık amaçlı olduğunu düşünüyoruz. Ablamın altınlarını ve telefonunu almışlar.” dedi.

“Suriyelilerle hiçbir sıkıntımız yok”

Mahallede esnaflık yapan Ergün Dağ da Suriyeli ailenin kimseye zararının olmadığını dile getirdi.

Ailede sadece babayı tanıdığını belirten Dağ, “Ölen kadının eşi zaman zaman inşaatlarda çalışıyordu. Gayet efendi temiz bir aileydi. Ölen çocuğu da birkaç kez getirdi, ona kahvaltı vermiştim. Buradaki Suriyelilerle hiçbir sıkıntımız yok. Şu anda yanımda bir Suriyeli çalışıyor. Hepsiyle ağabey kardeş, komşuluk ilişkimiz var. Bu olayı Menemen halkına genellememek lazım.”

Ajanslar

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir