Home / News / HABER / DAVA / İslami Vakıf Arazisinin Rus Kilisesine Verilmesi Protesto Edildi

İslami Vakıf Arazisinin Rus Kilisesine Verilmesi Protesto Edildi

Hizb-ut Tahrir ve Halil kentinin ileri gelenleri İslami vakıf arazisinin Rus kilisesine verilmesinin önüne geçmeyi başardılar. Hizb-ut Tahrir ve Halil kentinin ileri gelenleri pazar günü sabahtan öğlene kadar Halil kenti mahkemesi önünde İslami vakıf arazisinin Rus kilisesine verilmesini protesto eden bir gösteri düzenlemiştir.

Gösteride Filistin Medya Bürosu üyesi Doktor Mahir El Caberi konuşma yapmıştır ve ayrıca gösteri esnasında Filistin yönetiminin Rus siyasetine yönelik yürüttüğü politikasını eleştiren dövizler açılmıştır.
 
Kapanış konuşmasını yine Doktor Mahir El Caberi yapmış ve konuşmasında bu meselenin akidevi bir mesele olmasıyla oldukça önemli olduğunu belirtmiş ve buradaki başarının Washington’dan sonra Moskova’nın da püskürtüldüğü anlamına geldiğini belirterek, gösteriye katılan Hizb-ut Tahrir’li gençleri ve Halil kenti sakinlerini övgüde bulunmuştur.

Kaynak: Hizb-ut Tahrir Filistin Medya Bürosu

Hizb-ut Tahrir Filistin Medya Bürosu geçtiğimiz günlerde konuyu gündemine almış ve Entrikacı Filistin Otoritesi Yaklaşık 80 Dönüm El-Halil Arazilerini Ruslara Peşkeş Çekmek İstiyor başlıklı bir basın açıklaması yayınlamıştı.

Protesto faaliyetlerinin seyri hakkında rapor

__

Ruslar Halil’deki vakıf arazilerine sahip oluyorlar konulu protestoya ait kayıt

_

 

 

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir