Home / News / HABER / DAVA / “Allah Rasulünü Doğru Anlamak” Paneli Gerçekleştirildi

“Allah Rasulünü Doğru Anlamak” Paneli Gerçekleştirildi

Köklü Değişim Dergisi Bağcılar Temsilciliğinin düzenlemiş olduğu “Allah Rasulünü Doğru Anlamak” Paneli Gerçekleştirildi

Sunumunu Bülent Kurşun ’un yaptığı panelimiz, Ömer hocamızın okumuş olduğu Kur’an’ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından Allah Rasulünü anlamak ile alakalı hazırlanan bir sinevizyon filmi seyredildi. Daha sonra sözü Köklü Değişim Dergisi yazarlarından Musa Bayoğlu aldı ve “Hz. Muhammed’î anlamak” başlıklı sunumunu yaptı.

Musa Bayoğlu konuşmasında “Allah Rasulünün örnek bir aile lideri olduğundan bahsedilir, komşularıyla iyi geçindiğinden bahsedilir ya da hoş görülü olduğundan bahsedilir. Vallahi doğrudur ama onun dişiyle tırnağıyla kazarak bir İslam Devleti inşa ettiğinden bahsedilmiyor. Bir aile reisi olduğundan bahsedilirken bir devlet başkanı olduğundan söz edilmiyor. İnsanları kullara kulluktan Allaha kulluğa davetinden söz edilmiyor, La ilahe illallah davetinin mesajı gizleniyor ,oysa biz Hz. Muhammedîn ümmetiyiz. Allah Rasulü hayatlarımızdan koparıldı zihinlerimizden uzaklaştırıldı gelin peygamberimize verilmiş İslam risaletini anlamaya çalışalım onun için ruhlarımızı feda edelim mücadele edelim ki hak hâkim olsun” ifadelerine yer verdi.

Ardından küçük kardeşimiz Âdem kurşun okumuş olduğu “Sevgili Peygamberim” şiiriyle duygusal anlar yaşattı. Panelimiz Ahmet bostancı hocanın yaptığı etkili dua ile sonlandırıldı.

Görseller…

Köklüdeğişim

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir