Home / News / HABER / DAVA / Mahmut Kar Türk Ordusuna Seslendi
islam devleti default

Mahmut Kar Türk Ordusuna Seslendi

”Osmanlı Ordusu’nun Mirası Türkiye Ordusu’ndaki İhlaslı evlatların elindedir”

Hizb-ut Tahrir Merkezi Medya Ofisi’nin düzenleyeceği “Gazze… Hatta Tüm Filistin Müslüman Ordulardan Yardım İstiyor” Başlıklı konferansta Hizb-ut Tahrir Türkiye Vilayeti Medya Ofisi Başkanı Sayın Mahmut Kar canlı yayında konuştu.

Mahmut Kar, konuşmasının büyük bir kısmını Türk Silahlı Kuvvetlerine ayırdı.

Sayın Kar; “Osmanlı Ordusunun Mirası Türkiye Ordusu’ndaki İhlaslı evlatların elindedir. Onlar Gazze’yi, feryat eden bütün İslam Beldelerini kurtarmaya muktedirler” diyerek şöyle devam etti:

“Samimi evlatlara sesleniyoruz: O muazzam ordunuz nerede? Türk Ordusu Ortadoğu’nun en büyük, Dünya’nın 8. büyük ordusu değil mi? Hal böyle iken yahudi ordusu kalkmış, Gazzeli Müslümanları katlediyor ve yahudi ordusunun yenilmezliğinden bahsediliyor.”

“Bizler Hizb-ut Tahrir olarak Türk ordusuna sesleniyoruz; uzun süredir üzerlerinize farz olan cihadı terk etmiş durumdasınız, Gazze’de yaşananlara sessiz kalıyorsunuz. Sizi uyarıyoruz! dinin zirvesi olan Allah yolunda cihada geçin ve özelde Gazze, genelde ise İslam Ümmetini düşmüş olduğu bu bataklıktan kurtarın.”

İşte o konuşma:


Köklüdeğişim

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir