Home / News / HABER / DAVA / Abdullah İmamoğlu Hocamız İstanbul’da Sohbet Gerçekleştirdi

Abdullah İmamoğlu Hocamız İstanbul’da Sohbet Gerçekleştirdi

İlahiyatçı Yazar Abdullah İmamoğlu, İstanbul Bağcılar’da “Kur-an’ı Kerim’de Risalet Ve Peygamber” konulu sohbet düzenledi.

Abdullah İmamoğlu hocamız İstanbul sohbetine Rasulullah SallAllahu Aleyhi Ve Sellemin Sünneti ’ne yönelmenin önemine değinerek giriş yaptı. Sünnet’in uyulması gereken şer’i bir kaynak, kendisine tabi olunması gereken bir yol ve yaşam modeli olduğunu ısrarla vurgalayan hocamız sohbetine en büyük risalet mesajının ise “Allah Azze ve Celle’nin dinin diğer dinlere üstün kılmak” olduğunun altını çizerek devam etti.   Sünneti sadece birkaç başlıkla sınırlandırmanın doğru olmadığını ifade eden hocamız, konuşmasını Rasulullah’ı sevmenin ispat gerektirdiğini ve bu ispatın ancak yaptıklarını yapmakla mümkün olacağını vurgulayarak sevginin ispat mahiyetini Sahabelerin hayatından örneklerle zenginleştirerek tamamladı.

İlahiyatçı Yazar Abdullah İmamoğlu Hocamız, Bağcılar Halk Sarayında gerçekleştirdiği Kur’anı Kerim’de Risalet ve Peygamber konulu sohbetinin ardından yeni çıkan “Sünnet; İslami Hayatın Kaynağıdır” İsimli kitabını katılımcılar için imzaladı.

Hocamızın yeni çıkan kitabına ilgi yoğundu.

Görseller

Kaynak: kokludegisim.net

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir