Home / News / HABER / TÜRKİYE / Sultanahmet’te ölenlerin 9’u Alman
islam devleti default

Sultanahmet’te ölenlerin 9’u Alman

Sultanahmet’te patlamanın meydana geldiği alanda bulunan turist kafilesinin çoğunluğunun Alman olduğu öğrenildi. Hayatını kaybedenlerden arasında 9’u yaralılar arasında da 9’u Alman turist çıktı

İstanbul’da Sultanahmet Meydanı’na sabah saatlerinde meydana gelen patlamanın Alman turist kafilesini vurduğu ortaya çıktı. Patlamada hayatını kaybeden 10 kişiden 9’u, yaralanan 15 kişiden ise 9’u Alman çıktı.

Öte yandan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Almanya Başbakanı Angela Merkel’i arayarak bugün İstanbul’da meydana gelen saldırıyla ilgili bilgi verdi.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre; Davutoğlu, Merkel’e hayatını kaybeden 10 kişiden çoğunluğunun Alman vatandaşı olması sebebiyle üzüntü ve taziyelerini iletti.

ALMAN TURİST: CANLI BOMBAYLA GÖZ GÖZE GELDİK

Habertürk’ten Müslim Sarıyar’ın haberine göre yaralı Alman turistlerden biri polise verdiği ilk bilgide “Canlı bombayla gözgöze geldim. Üzerindeki bombayı patlattı” dedi.

Bir görgü tanığı ise patlama yerinde 10’un üzerinde yaralı olduğunu söyledi. Şahıs, “Bir anda patlama sesi geldi. Yerde insanlar vardı. Tam olarak bilemiyorum ama 10’un üzerinde yaralı vardı. Turist grubu olduğunu tahmin ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ajanslar

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir