Home / News / HABER / DÜNYA / Fransa cumhurbaşkanı adayından, ‘İslamcı Totalitarizm’ kitabı

Fransa cumhurbaşkanı adayından, ‘İslamcı Totalitarizm’ kitabı

Fransa’da cumhurbaşkanı adaylarından François Fillon, ‘İslamcı Totalitarizmi Yenmek’ isimli son kitabını yayınladı ve okurları için imza günü düzenledi.

2007-2012 yılları arasında dönemin Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy iktidarında Başbakan olan François Fillon, iki ay önce Eylül ayında piyasaya yeni çıkan kitabını 7 Kasım Pazartesi akşamı Strasbourg’ta imzaladı. 2017 yılında Cumhurbaşkanlığı seçimlerine aday olan François Fillon 160 sayfalık yeni kitabı ‘Vaincre Le Totalitarisme Islamique’ (İslamcı Totalitarizmi Yenmek) isimli kitabını okuyucuları için imzaladı.

Fransa’da 7 cumhurbaşkanı adayı içinde yer alan ve Strasbourg’a cumhurbaşkanlığı seçim kampanyası için gelen Cumhuriyetçiler Partisi adayı François Fillon, seçim kampanyası öncesi Kleber Kitapevi’nde yüzden fazla okuyucusuna kitabını imzaladı. Fransa’da her inancın laiklik kuralarına bağlı, özgürce yaşamasını savunduğunu ifade eden cumhurbaşkanı adayı François Fillon, yeni kitabında Fransa’yı hedef alan ve tehdit eden radikal dincilerin eylemleri, Fransa’nın İslamlaşmasından korkan Fransız halkın endişelerini anlattığını belirtti.

Fransa’da cumhurbaşkanı adayların üst üste kitap yazması adeta moda haline geldi. En güçlü adaylar içinde bulunan eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, toplam 8 kitapla Fransa’da çoksatanlar listelerine girdi.

Ayrıca...

Trump: Çin ile tüm ilişkileri kesebiliriz

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, yeni tip koronavirüs salgınından sorumlu tuttuğu Çin ile “tüm …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir