Home / Media / Videolar / [27 Aralık 2019] Siyasi Bakışlar

[27 Aralık 2019] Siyasi Bakışlar

Siyasi Bakışlar’da bu hafta; “Rusya’nın İdlib saldırıları”, “2020 Yılı Bütçe Kanunu” ve “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Tunus ziyareti” konuşuldu.

Dört milyona yakın Müslüman, Suriye’nin İdlib kentine sıkışmış durumda. Bir yanda Esed Rejiminin saldırıları diğer yanda Rus bombardımanı… Enkaz yığınları altından her gün onlarca kadın ve çocuk cesedi çıkarılmasına rağmen halkı Müslüman ülkelerin yöneticileri bu katliama neden sessiz? Uluslararası kuruluşlar İdlib katliamını neden görmüyor? İdlib’in yalnızlaştırılmasının arka planı…

2020 Yılı Merkezi Yönetim Bütçesi Meclis Genel Kurulu’nda kabul edildi. Bütçede gelir ve gider dengesi yönünden öne çıkan başlıklar neler? Ekonomik göstergeler açısından 2020 yılı bütçesinin tutturulması mümkün mü? Kabul edilen bütçenin halka yansıması nasıl olacak?

Asgari Ücret 2 Bin 324 TL Oldu. Hayat pahalılığına karşı asgari ücret zammı yeterli mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tunus Cumhurbaşkanı Kays Said ile görüşmek üzere Tunus’a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Aralarında bakanların da bulunduğu heyetin Tunus ziyaretinin sebebi ne? Ekim ayında göreve gelen Tunus Cumhurbaşkanı Kays Said ile ilk defa bir araya gelen Erdoğan’ın bu ziyaretinin, bölgesel açıdan hedefleri neler?

Yerli Otomobil TOGG Tanıtıldı.

Köklü Değişim Medya Ankara Temsilcisi Kadir Kaşıkcı soruyor; Köklü Değişim Yazarları Yusuf Yavuzkan ve Sosyolog Süleyman Uğurlu cevaplıyor…

Ayrıca...

[12 Mayıs 2020] Hizb-ut Tahrir Türkiye Haftalık Değerlendirme Toplantısı

Hizb-ut Tahrir Türkiye Medya Bürosu Başkanı Mahmut Kar, Türkiye gündemini meşgul eden önemli konuları değerlendirdi… …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir