Home / News / HABER / DAVA / Filistin Yönetimi ‘Yüzlılın Anlaşmasına’ Karşı Çıkan Müslümanları Tutukluyor

Filistin Yönetimi ‘Yüzlılın Anlaşmasına’ Karşı Çıkan Müslümanları Tutukluyor

ABD Başkanı kâfir Trump’ın Yahudilerle yaptığı sözde ‘Yüzyılın Anlaşmasına’ karşı çıkan Filistinli Müslümanlar, Yahudilerin kuyruğu Filistin yönetimi tarafından tutuklanıyor.

Yüzyılın ihanet anlaşmasına karşı çıkan Şeyh Yusuf Muharaza, Filistin yönetimi Başkanı Mahmut Abbas güçleri tarafından Ümre’den döndükten sonra tutuklandı.

Sömürgeci kâfir Batılı devletler tarafından hazırlanan kirli ve şerli tüm planlara karşı durmaları gereken İslam beldelerinin başındaki idareciler, tam tersine bu planlara tepki gösteren Müslümanları tutukluyor.

Yahudiler ile imzalanan tüm “hıyanet” anlaşmalarının iptal edilmesi, “İsrail” denilen sözde varlık ile tüm ilişkilerin durdurulması gerekir.

‘Yüzyılın Anlaşması Planı”

Bu planla Ürdün Vadisi’nden Akdeniz’e kadar Filistin topraklarının büyük bölümleri üzerindeki güvenlik kontrolü hakkının büyük bir kısmı “İsrail”e verilirken, Yahudi yerleşim birimleri meşrulaştırıldı. Kudüs, “İsrail”in başkenti olarak tanındı ve “İsrail”in Batı Şeria’da inşa ettiği yerleşim birimlerini yıkma talebi tamamen ortadan kalktı.

Kurulması öngörülen Filistin Devleti’nin;

Ordusu bulunmayan,

Hava sahası ve sınır kapıları üzerinde kontrolü olmayan,

Yabancı devletlerle anlaşma imzalama yetkisi bulunmayan bir yapıya sahip olacağı belirtiliyor.

“İsrail” ise Filistin tarafının ABD planını kabul etmesi, müzakerelere ve görüşmelere başlaması, şiddet ve terörizmden vazgeçmesi ve teröristlerin ailelerine yardım etmeyi bırakması durumunda 4 yıl boyunca yeni yerleşim birimi inşa etmeme sözü verdi.

ABD’li yetkililer, 4 yılın sonunda anlaşma yapılmazsa bu sürenin uzatılıp uzatılmayacağını ise belirtmedi.

Köklü Değişim Medya

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir