Home / News / HABER / DÜNYA / Kerry: Suriye rezaleti çok uzun sürdü

Kerry: Suriye rezaleti çok uzun sürdü

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, “Suriye rezaleti çok uzun sürdü” deyip, Suriye rejimi üzerinde nüfuzu olan ve muhalefet üzerinde nüfuzu olan ülkelerin bir araya gelip çatışmaları bitirmesi gerektiği söyledi.


ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Kenya ziyareti sırasında düzenlediği basın toplantısında Rusya ile Suriye konusundaki görüşmelerin bir sonuca ulaşmasını umduğunu söyledi.

ABD’li ve Rus teknik ekiplerin bu hafta yeniden bir araya geleceği bilgisini veren Kerry, “Son dönemde yürüyen görüşmelerle ilgili yakın zamanda iletişimde bulunduk. Umudum o ki, öyle ya da böyle bu görüşmelerin sonuna geliriz” dedi.

ABD Dışişleri Bakanı, “Son birkaç günde bulunduğumuz noktaya dayanarak bir karara varılabilir” diye ekledi.

“Suriye rezaleti çok uzun sürdü” diyen Kerry, Suriye rejimi üzerinde nüfuzu olan ve muhalefet üzerinde nüfuzu olan ülkelerin bir araya gelip çatışmaları bitirmesi gerektiği çağrısı yaptı.

Ayrıca...

El Ezher ve Vatikan’dan koronavirüse karşı ‘ortak dua’

El-Ezher Şeyhi Dr. Ahmed et-Tayyib ve Katolik dünyasının ruhani lideri Papa Franciscus dün koronavirüs (Kovid-19) …

1 Yorum

  1. Evet iste bir güzele yakın söz.ölümler katillamlar bitmeli.vahşilik bitmeli.alcaklık bitmeli.sırf indirilmiş bir dine inaniyor ve ona gore yasamak isteyen insanlara leş kargaları gibi saldirma kustahlıgı bitmeli.herkes kendi sebep oldugu yanlışı gormeli ve tedavi etme yoluna gitmeli.kutsal indirilmis dinlere hakaret ve dusmanlik edilmemeli.bundan dolayi dusmanlik ve ihanet alt etme kalkmali ve hatta ulkeleri idare eden baslar iclerindeki hainleri dunyaya kendileri tanitmali ve dunyayi huzur icinde yasanacak bir dunya yapmalı.Artik bu sözü ulaşanların üzerine düşen bir görevdir bunu saglaya bilirseler bundan sonrasi da var hemde cok guzel bir dünya için. !!!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir