Home / News / HABER / TÜRKİYE / Erdoğan: Avrupa teröre yataklık yapmaktadır

Erdoğan: Avrupa teröre yataklık yapmaktadır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa birlik olarak, PKK’yı terör örgütü ilan etmesine rağmen, teröre Avrupa yataklık yapmaktadır” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘son yaşanan olaylarda Avrupalı bakanların Türkiye’ye hücum ettiğini, buraya gelip gittiğini ifade ederek, malum partiyi (HDP) ziyaret ettiklerini’ söyledi.

‘SENİNKİ TARAFSIZ, BAĞIMSIZ; BİZDEKİ HUKUK, GUGUK MU?’

Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ne olacak gelip gideceksiniz, burada kararı mı değiştireceksiniz? Burada hukuk var. Biz bunlara bir şey söylediğimiz zaman diyorlar ki, ‘Biz hukuk devletiyiz, dolayısıyla biz hukuka müdahale edemeyiz, hukuk bağımsızdır, tarafsızdır.’ Seninki tarafsız, bağımsız; bizdeki hukuk, guguk mu? Bizimki de tarafsız, bağımsız. Sen nasıl saygı istiyorsan bize de saygı duyacaksın, kusura bakma… Birçok olayda hep bunu önümüze bahane olarak çıkarmışlardır.

4 bin MİT dosyası verdim ben Sayın Şansölye’ye (Almanya Başbakanı Angela Merkel). 4 bin. Teröristlerle ilgili. 6 ay kadar önce İstanbul’da yaptığımız görüşmede ‘Ben size 4 bin dosya vermiştim. Hatırlıyor musun?’ dedim. ‘Hatırlıyorum’ dedi. ‘Peki ne oldu o dosyalar?’ dedim. Dedi ki ‘O dosyalar şu anda 4 bin 500 oldu.’ ‘Ne olacak?’ dedim. Geciken adalet, adalet değildir. Siz adaleti geciktiriyorsunuz. Şu anda saygıdeğer hocalarım, sevgili öğrenciler, Avrupa birlik olarak, PKK’yı terör örgütü ilan etmesine rağmen, teröre Avrupa yataklık yapmaktadır.”

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir