Home / News / HABER / TÜRKİYE / Erdoğan: Bildiklerimi şu an anlatamayacak durumdayım

Erdoğan: Bildiklerimi şu an anlatamayacak durumdayım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “TSK’ya sızmış olan bir grup FETÖ’cü terörist, şimdi de bunların hesabını ödüyorlar. İhraç ediliyorlar, tutuklanıyorlar. Onları görevden alacağız ama istiyoruz ki at izi it izine karışmasın. Bildiklerimi şu an anlatamayacak durumdayım ama günü geldiğinde belki kitaba yazabilirim” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ soruşturmalarıyla ildili olarak bir gün kitap yazabileceğini söyledi. Erdoğan şöyle konuştu:

“Tabii ki TSK’ya sızmış olan bir grup FETÖ’cü terörist, şimdi de bunların hesabını ödüyorlar. İhraç ediliyorlar, tutuklanıyorlar. Onları görevden alacağız ama istiyoruz ki at izi it izine karışmasın. Ama bu kadar da olur, çünkü A’dan Z’ye kendilerini saklıyorlar. Bildiklerimi şu an anlatamayacak durumdayım ama günü geldiğinde belki kitaba yazabilirim. Çünkü her bildiği her zaman söyleyemeyebilirsiniz. Şu gerçeğin farkına hep birlikte varmalıyız, teröristle mücadele güvenlik birimlerinin, terörle mücadele tüm toplumunun görevidir. Hiçbir evladımızın kaybolmasına, vatanına, milletine ihanet etmesine gönlümüz razı değil. Bu şer odaklarına karşı hep birlikte mücadele etmeliyiz. Öğretmenlerimiz, bu mücadelenin en ön saflarında yer almalıdır, zaten alıyorlar.”

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir