Home / News / HİZB-UT TAHRİR / BASIN AÇIKLAMALARI / “Cina” Katliamında Hayatını Kaybeden Tertemiz Canlar, Mücrimler İçin Bir Utanç Kaynağı, Müzakereciler İçin de Bir Lanettir

“Cina” Katliamında Hayatını Kaybeden Tertemiz Canlar, Mücrimler İçin Bir Utanç Kaynağı, Müzakereciler İçin de Bir Lanettir

İncirlik üssünden kalkan Amerikan uçakları, Halep’in batısındaki Atarib kasabasına bağlı Cina köyünde korkunç bir katliam işledi. Büyük olasılıkla Rus uçakları da bu katliama katılmıştır. Çünkü küfür tek millettir. Köydeki bir camiye yatsı namazı vakti düzenlenen hava saldırısı sonucu Davet ve Tebliğ Cemaati mensubu onlarca kardeşimiz hayatını kaybetmiştir. Bu iğrenç katliam, Şam devrimi dostu olduklarını iddia edenlerin sahtekâr tutumunu ve aşırılar ile ılımlılar arasında ayrım iddialarının yanlışlığını ortaya koymaktadır.

Şam topraklarındaki tüm Müslümanlar, Şam devrimini yok etmek ve mücrim rejimi korumak için küfrün başı Amerika, müttefikleri, maşaları ve ajanları için meşru hedeftir.

Umarız, etrafa saçılan tertemiz vücut parçaları ve akan saf kanlar, muhlislerin uyanışının başlangıcı olur. Böylece İslam ve Müslümanlarla, ikiyüzlülük, küfür ve kâfirler arasındaki çatışma gerçeğini algılarlar. Katil ülkeler himayesinde müzakereler yolunda yürümek, riskli ve kaygan bir zemindir. Aynı zamanda bir uçurumdur. Bu uçurum bizi yeniden baskıcı, zorba ve küfür sistemiyle hükmedenlere, katillere ve linç edenlere köle yapacaktır.

Amerika, müttefikleri ve ajanların rızasına arayanlara, siyasi çözüme erişmek için ABD planları doğrultusunda hareket edenlere, Cina ve diğer katliamların kendilerini derin kış uykusundan uyandırmadığı kimselere gelince, bilsinler ki artık mızrak çuvala sığmıyor. Ayıplarını örtemiyorlar.

Temennimiz o dur ki Allah Subhânehu ve Teâlâ, bu ve diğer korkunç katliamlarda hayatını kaybeden kardeşlerimizin şehadetlerini İlliyyin cennetinde kabul eder de mücrimlerden öç alır… Hepimiz, Allah Subhânehu ve Teâlâ’nın zaferinin yakın olduğuna inanıyoruz. Allah Subhânehu ve Teâlâ, kesinkes dinine yardım eden muhlislere ve mustazaf kullara yardım edecektir. Bu yardım vaadi ileri de alınmaz, gecikmez de. Aziz ve Kaviyy olan Allah Subhânehu ve Teâlâ, mücrimlerden hem bu dünyada hem de ahirette muhakkak öç alacaktır.

سَيُصِيبُ الَّذِينَ أَجْرَمُوا صَغَارٌ عِنْدَ اللَّهِ وَعَذَابٌ شَدِيدٌ بِمَا كَانُوا يَمْكُرُونَSuç işleyenlere Allah katından bir aşağılık ve yapmakta oldukları hilekârlık sebebiyle çetin bir azap erişecektir.[Enam 124]

Hizb-ut-tahrir.info/tr/

حزب التحرير
Hizb-ut Tahrir
Suriye Vilâyeti
Medya Bürosu

+8821644446132 Skype: TahrirSyria
www.tahrir-syria.info
[email protected]

H. 18 Cemayizül Ahir 1438
M. 17 Mart 2017

Ayrıca...

Tutuklamalar İle Ne Bizi Korkutabilirsiniz Ne de Hilafeti Engelleyebilirsiniz

22 Eylül 2020 Salı günü Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alınan 14 Hizb-ut Tahrir mensubu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir