Home / Uncategorized / Köklü Değişim “Aile, Nesil ve Toplum İslâm İle Korunur” dedi

Köklü Değişim “Aile, Nesil ve Toplum İslâm İle Korunur” dedi

Köklü Değişim Medya tarafından düzenlenen “Aile ve Toplum İslâm ile Korunur” başlıklı konferans yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Pursaklar Selçuklu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilmesi planlanan fakat keyfi ve anlamsız bir şekilde engelleme ile karşılaşan konferans Köklü Değişim Genel Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Ankaralı Müslümanların yoğun bir katılım sağladığı konferansın sunumunu M. Mustafa Onuk yaptı.

Taha Yılmaz Hoca tarafından yapılan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan konferansın birinci konuşmacısı Aile Danışmanı Süleyman Uğurlu oldu.

Uğurlu konuşmasında, özellikle son yıllarda iyiden iyiye ayyuka çıkan aile içi sorunlara, geç evlenen ya da evlenmeyen gençlere ve erken evlilik mağdurlarına değindi. Aile içi iletişim sorunlarının boşanmaları tetiklediğini ifade eden Süleyman Uğurlu, 7 maddeden oluşan tavsiyelerini de sıralayarak konuşmasını sonlandırdı.

Daha sonra, “Aile, Nesil, Toplum İslâm ile Korunur” kampanyasına özel olarak hazırlanan bir sinevizyon gösterimi yapıldı.

Sinevizyon gösteriminin ardından kürsüye gelen İlahiyatçı Abdullah İmamoğlu ise, toplumsal sorunların köklü çözümünün nasıl olacağını içeren konuşmasını sundu. Aileyi, nesli ve toplumu koruyacak yegâne unsurun İslâm olduğunu, İslâm nizamı uygulandığı zaman bu korumanın ancak mümkün olabileceğini ifade eden İmamoğlu, İslâm tarihinden örneklerle konuşmasını zenginleştirdi.

Abdullah İmamoğlu’nun konuşmasının ardından konferans sona erdi. 

Köklü Değişim Medya

Konferansı kaçırdınız mı? Konferansın tamamını aşağıdaki video’dan izleyebilirsiniz.

Ayrıca...

trump koronavirusu hafife

Trump koronavirüsü hafife mi aldı?

ABD Başkanı Donald Trump, koronavirüs salgınında can kaybının artması nedeniyle giderek daha fazla eleştiriliyor. ABD …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir