Home / Media / Videolar / [7 Şubat 2020] Siyasi Bakışlar

[7 Şubat 2020] Siyasi Bakışlar

Siyasi Bakışlar’da bu hafta; “İdlib’de TSK konvoyuna yapılan saldırı”, “Yeni vergi ve zamlar” ile “FETÖ’nün siyasi ayağı iddiaları” konuşuldu.

• İdlib’de neler oluyor?

Esed güçleri neden TSK konvoyuna saldırdı? ABD-Rusya-Türkiye ilişkileri bağlamında bu saldırının arkasında hangi kirli planlar mevcut? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sıcak mesajlar verdiği Rusya’nın, saldırıya yönelik tepkisi…

• Türkiye ekonomisini yönetenler ne yapacaklarını iyice şaşırdı…

Bitmek bilmeyen zamların ardından şimdi de yeni vergiler yolda… “Deli Dumrul” misali Türkiye halkını bekleyen yeni verginin adı; “yol vergisi”. Geçiş ücretlerine yapılan zam ve hazırlanan yeni vergiler, ülke ekonomisinin içinde bulunduğu darboğazı aşmasını sağlayacak mı?

• “FETÖ”nün siyasi ayağı tartışmaları yeniden gündemde…

Bir türlü ortaya “çıkarılamayan” “FETÖ”nün siyasi ayağı nedir? FETÖ tartışmaları üzerinden bir süredir sessiz kalan baskıcı jakoben anlayışla özgürlükçü liberal anlayış arasında kılıçlar yeniden mi çekiliyor? Bu konudaki tartışmaların arkasında yatan saikler neler?

Köklü Değişim Medya Ankara Temsilcisi Kadir Kaşıkcı soruyor; Köklü Değişim Yazarları Sosyolog Süleyman Uğurlu ve Yusuf Yavuzkan cevaplıyor…

Ayrıca...

[12 Mayıs 2020] Hizb-ut Tahrir Türkiye Haftalık Değerlendirme Toplantısı

Hizb-ut Tahrir Türkiye Medya Bürosu Başkanı Mahmut Kar, Türkiye gündemini meşgul eden önemli konuları değerlendirdi… …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir