Home / News / HABER / DAVA / “Artık Hilafet Zamanı”
islam devleti default

“Artık Hilafet Zamanı”

Köklü Değişim olarak Hilafetin kaldırıldığı kara günü Twitter gündemine taşıdık.

Hilafetin ilgası hayatın sonu olmasa da zulümlerin katmerlendiği, aşağılanmanın had safhaya ulaştığı sömürünün sınır tanımadığı yılların başlangıcıdır. Bu münasebetle bu elim vakıayı hatırlamak ve hatırlatmak istedik.

Sosyal medyanın önemli bir iletişim aracı olduğunu göz önünde bulundurarak twitter üzerinden 28 Recep 1342 tarihini ve bu tarihin Müslümanlar açısından önemini duyurmak için Köklü Değişim olarak twitter kampanyası düzenledik.

31 Mayıs Cumartesi akşamı Saat 21:00’da Köklü Değişim Twitter hesabından atlan “Tüm zulümlerin bitmesi için diyoruz ki: Artık HilafetZamanı” tweeti ile başlayan kampanyada “Artık HilafetZamanı” yaklaşık 18 dakika sonra Dünya Gündemine 4, Türkiye Gündemine ise 6. Sıradan giriş yaptı.

Gezi olaylarının ve Mavi Marmara olaylarının seneyi devriyeleri ile yoğun olan Türkiye gündeminde yaklaşık 20 saat Artık HilafetZamanı, twitter kullanıcılarının ilgisini çekti. Destekler olduğu kadar saldırı ve hakaretlerin de yer aldığı tweetlerle bu hafta sonu sosyal medyada hilafet tartışıldı.

Hilafetin ilgasının hicri yıldönümünde Hilafeti hatırlatmayı nasip eden Allah Subhanehu ve Teala’ya hamdolsun. Kampanyamıza destek veren tüm Müslüman kardeşlerimizden Allah razı olsun.

Analizler:

Atılan tweet sayısı: 90,215

RT: 61,858

Katılım: 8.254

Süre: 1052 dk.

Köklüdeğişim

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir