Home / News / HİZB-UT TAHRİR / BASIN AÇIKLAMALARI / Hizb-ut Tahrir Türkiye Vilayeti: “Yüz Değil Bin Yıllık Plan Yapsanız da #KudüsBizimdirBizimKalacak!”

Hizb-ut Tahrir Türkiye Vilayeti: “Yüz Değil Bin Yıllık Plan Yapsanız da #KudüsBizimdirBizimKalacak!”

ABD Başkanı küstah Trump ve işgalci Yahudi Varlığı Başbakanı Netanyahu’nun açıkladıkları ve adına “Yüzyılın Anlaşması” dedikleri plana cevap, Türkiye’nin farklı noktalarında Cuma namazı çıkışında yapılan basın açıklamalarıyla verildi.

Önceki gün İstanbul’da ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu önünde yapılan açıklamayla başlayan eylemler bugün Türkiye’nin 13 ilinde Cuma namazı çıkışında yapılan basın açıklamalarıyla devam etti.

Korkak ve pısırık Arap yöneticilerini, ABD’ye dost ve müttefik diyen liderleri sevindiren bu anlaşma, Ümmet-i Muhammed’in öfkesini güçlendirip azmini biledi.

Yıllardır Ümmetin kanı Suriye, Afganistan, Myanmar, Filistin, Yemen ve sair beldelerimizde oluk oluk akarken, ordularıyla övünüp acziyetlerini gizlemek için üzerlerine düşen asli görevlerini BM’ye havale eden, kınayarak geçiştiren yöneticiler sayesinde kâfirlerin cesaretlendiğine dikkat çekildi.

Sloganlar eşliğinde ümmeti zulümden kurtaracak olan makamın Râşidî Hilafet olduğu yüksek sesle haykırıldı.

İslâm coğrafyasındaki yönetici ve güç sahiplerine de seslenilen basın açıklamalarında; Yahudiler ile imzalanan tüm “hıyanet” anlaşmalarının iptal edilmesini, “İsrail” denilen sözde devlet ile tüm ilişkilerin durdurulmasını, ona haddini bildirecek yaptırım kararlarının bir an evvel alınmasını, elçilerinin, konsoloslarının ve istihbarat birimlerinin beldelerimizden kovulmasını ve Filistin’i Yahudilerden temizleyecek orduların ise bir an evvel harekete geçirilmesini tüm bunlarla birlikte sömürgeci kâfir Batılı devletler tarafından hazırlanan kirli ve şerli tüm planların reddedilmesi gerektiği salık verildi.

Türkiye’nin 13 noktasında yapılan bugünkü basın açıklamalarında, ABD’nin kibirli başkanı Trump ve Yahudi varlığının korkak Başbakanı Netanyahu’ya cevap verilmiş oldu:

“Yüz Değil Bin Yıllık Plan Yapsanız da #KudüsBizimdirBizimKalacak!”

حزب التحرير
Hizb-ut Tahrir
Merkezi Medya Ofisi

H. 11 Receb 1441
M. 6 Mart 2020

Türkiye’nin dört bir yanından kareler:

ABD Başkonsolosluğu, İstanbul

Melike Hatun Camii, Ankara

Ulu Camii, Adana

İbadullah Camii, Tatvan/Bitlis

Ulu Camii, Bursa

Ulu Camii ve Kırkayak Parkı, Gaziantep

Antakya Küçük Sanayi Camii, Hatay

Konak Meydanı, İzmir

Ulu Camii, Kahramanmaraş

Ulu Camii, Mersin

Hz. Ömer Camii, Van

Merkez Camii, Yalova

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir