Home / News / HABER / DAVA / Basın Açıklamasına Davet

Basın Açıklamasına Davet

Suriye Kıyamı başladığı günden bugüne kadar şehitler vererek büyüdü ve tüm Suriye’yi hatta tüm dünyayı kuşattı.

En azından son yüzyılda böylesi bir kararlılık ve kahramanlığa şahit olunmadı. Sömürgeci devletleri ve bilhassa ABD’yi şaşkına çeviren bu kıyamı durdurmak ve hedefinden saptırmak için herşey denendi.

Varil bombalarından tutunda kimyasal silahlara kadar tüm yok edici silahların yanında türlü tuzaklarla devrim bastırılmaya çalışıldı, ancak nafile. Zira Suriye Kıyamı, cesaretin yanında siyasi basireti de bünyesinde barındırmaktadır. İşte bu siyasi basiret sayesinde sömürgecilerin tuzakları bir bir yıkıldı!

Cenevre 2 Konferansı“, Suriye Kıyamına karşı tertip edilmiş tuzakların en tehlikelisidir. Allah’ın izniyle bu konferansla kurulmak istenen tuzak boşa çıkacaktır. Köklü Değişim, Cenevre 2 Konferansı’nın gerçek mahiyetini Müslüman Türkiye halkına göstermek ve maskeleri düşürmek için Türkiye genelinde 5 ilde eş zamanlı olarak Basın Açıklaması düzenleyecektir. Tüm duyarlı Müslümanları “Cenevre 2 Konferansı”nı protesto etmeye davet ediyoruz. 

Basın Açıklamasının Yapılacağı Yerler :

17 Ocak 2014 Cuma Namazını Müteakip

İstanbul: Fatih Camii

Ankara: Hacı Bayram Camii

Diyarbakır: Ulu Camii

Mersin: Nur Camii

Adana: Sabancı Camii

Köklüdeğişim

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir