Home / News / HABER / DAVA / Hizb-ut Tahrir Cenevre-2 Konferansına Karşı Gösteriler Düzenledi
islam devleti default

Hizb-ut Tahrir Cenevre-2 Konferansına Karşı Gösteriler Düzenledi

Hizb-ut Tahrir / Suriye Vilayeti  22 Ocak 2014’de yapılması planlanan Cenevre-2 Konferansı’nı Suriye halkına ve İslam ümmetine bir ihanet olarak kabul edip bu konu hakkındaki duyarlılığı arttırmak için bir dizi etkinlikler düzenledi.

Suriye Vilayeti: Cenevre 2 Konferansını boşa çıkarma etkinlikleri:

Halep Meadi semtinde Cenevre 2 konferansını protesto gösterisi

Halep Haydariye semtinde Cenevre 2 konferansını protesto gösterisi

Halep Şeyh Faris semtinde Cenevre 2 konferansını protesto gösterisi

Halep Essalihiye semtindeki Elceylani mescidinde Cenevre 2 konferansını protesto gösterisi

Hizb-ut Tahrir Medya Bürosu üyelerinden Üstad Münir Nasır ”Allahın ipine bütünüyle sarılın”başlığı altında Şam’daki direnişçilere yönelik hitapta bulunmuştur.

“Cenevre 2 konferansını boşa çıkarın” başlığı altında Hizb-ut Tahrir gençlerinin düzenlediği faaliyetler çerçevesinde, Şam kırsalı Doğu Ğuta’nın Sebha semtinde Cenevre 2 konferansını protesto gösterisi düzenlemişler ve çözüm olarak sadece Nübüvvet metodu üzere Hilafeti kabul edeceklerini dile getirmişlerdir.

“Cenevre 2 konferansını boşa çıkarın” başlığı altında Hizb-ut Tahrir gençlerinin düzenlediği faaliyetler çerçevesinde, Halep’in Mesakin Hanu semtinde Cenevre 2 konferansını protesto gösterisi düzenlemişler ve çözüm olarak sadece Nübüvvet metodu üzere Hilafeti kabul edeceklerini dile getirmişlerdir.

Cenevre 2 konferansını boşa çıkarma etkinliği çerçevesinde Hizb-ut Tahrir gençleri ve destekçileri Muttaki mescidi avlusunda Cenevre2 konferansını protesto etmişler ve kendilerinin kabul edeceği tek projenin ‘Nübüvvet metodu üzere Hilafet’in olduğunu dile getirmişlerdir.

Cenevre2 konferansını boşa çıkarma etkinliği çerçevesinde Hizb-ut Tahrir gençleri, destekçileri ve Firdevs beldesi sakinleri Ömer B. Elhattab mescidi avlusunda Cenevre2 konferansını protesto etmişler ve kendilerinin kabul edeceği tek projenin ‘Nübüvvet metodu üzere Hilafet’in olduğunu dile getirmişlerdir.

Cenevre2 konferansını boşa çıkarma etkinliği çerçevesinde Hizb-ut Tahrir Suriye Medya Bürosu üyelerinden Üstad Münir Nasır ”Yeter artık Şam devrimi” başlığı altında bir mescid konuşması gerçekleştirmiştir.

Cenevre 2 konferansını boşa çıkarma etkinliği çerçevesinde Hizb-ut Tahrir gençleri, destekçileri ve Elmerce sakinleri Hukan mescidi avlusunda Cenevre 2 konferansını protesto etmişler ve kendilerinin kabul edeceği tek projenin ‘Nübüvvet metodu üzere Hilafet’in olduğunu dile getirmişlerdir.

Şam devrimi ehli, Amerikanın ve Beşşar’ın varillerine cevap veriyor.Ümmetin devrimci kahramanları küfür ehliyle, Ceneve 2 hainleriyle barışa yanaşmıyor ve çözüm olarak sadece İslamı ve Hilafeti istiyorlar, bundan dolayı da Allahın izniyle zafere kavuşacaklardır.

Köklüdeğişim

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir