Home / News / HABER / DAVA / Ankara, Gazze için Kunut’da birleşti
islam devleti default

Ankara, Gazze için Kunut’da birleşti

Köklü Değişim Dergisi, Başkent Ankara’da Gazze için Kunut programı düzenledi

Köklü Değişim Dergisi, Başkent Ankara’nın manevi atmosferi en yoğun camisi olan Hacı Bayram Velii’de Kunut Programı düzenledi. Program saatler gece yarısını gösterdiğinde başladı.

Köklü Değişim Dergisi Haber Editörünün sunumunu yaptığı program, Serdar Kaya hocamızın etkili duası ile tamamlandı. Kaya, yaptığı dua da İslam beldelerindeki yöneticilere seslenerek; “Daha ne zamana kadar ordularınızı kışlalarınızda tutacaksınız ? Ey Ümmetin liderleri Kınamaktan başka elinizden bir şey gelmiyor mu?, Yahudi Varlığı İsrail’in dilinden anladığı tek güç ordulardır.” diyerek, Filistin için tek çözümün Raşid-i Hilafet olduğu vurgunu yaptı.

Hacı Bayram Veli Cami’sinin dev avlusuna toplanan kalabalık duanın bitimiyle beraber hep bir ağızdan Ali-İmran Suresi’nin 12. Ayetini okudu. Sık sık Tekbirlerin ve Tevhitlerin getirildiği programda “Kahrolsun İsrail”, “Ankara’dan Gazze’ye, Direnişe Bin Selam”, “Eş-Şab Yurid Hilafe İslamiyye”, “Muhammed’in Ordusu Kafirlerin Korkusu” sloganları da atıldı.

Cami cemaatinin yoğun ilgi gösterdiği program olaysız şekilde sona erdi.

Köklüdeğişim

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir