Home / News / HABER / DAVA / Hizb-ut Tahrir’den Lübnan’da Küresel Medya Konferansı
islam devleti default

Hizb-ut Tahrir’den Lübnan’da Küresel Medya Konferansı

Hizb-ut Tahrir, “Gazze… Hatta Tüm Filistin Müslüman Ordularından Yardım İstiyor” Başlığı Altında Küresel Medya Konferansı Düzenleyecektir

Hizb-ut Tahrir Merkezi Medya Bürosu, Gazze ve işgal altındaki tüm Filistin’i kurtarmak ve oraları Yahudi varlığının pisliğinden temizlemek amacıyla takip edilmesi gereken şeri yolu belirlemek için küresel medya konferansı düzenleyecektir. Konferans şu başlık altında yapılacaktır:

 

“Gazze… Hatta Tüm Filistin Müslüman Ordularından Yardım İstiyor”

Tarih: 19 Şevvâl 1435, 15 Ağustos 2014 Cuma

Yer: Beyrut / Lübnan

Saat: 14.00

Konferansa, Mısır, Ürdün, Lübnan gibi çevre ülkelerden Hizb-ut Tahrir Merkezi Medya Büro Başkanları ve Temsilcilerinden seçkin bir grup katılacaktır. Ayrıca konferansa, Hizb-ut Tahrir / Türkiye Vilayeti Medya Bürosu temsilcisi de katılacaktır. Bunlara ek olarak güvenlik koşulları nedeniyle şahsen katılamayan Hizb-ut Tahrir / Suriye ve Filistin Medya Bürosu tarafından da görüntülü konuşmalar yapılacaktır.

Konferans, Gazze ve tüm Filistin’de olup biten önemli konulara ışık tutacaktır. Konferansta Filistin’in gerçek sorunu ve bu sorunun nedeni ele alınacak, sorunun çözümüne ilişkin etkili tedavi sunulacak ve bu sorun karşısında Müslümanların atması gereken adımlar belirlenecektir. Ayrıca konferansta Filistin ile ilgili müzakere ve anlaşmalar gibi önemli dosyalara, çevre ülke ordularının rolü, gerçek güçleri ve ne yapabilecekleri gibi konular da ele alınacaktır. Son olarak da politikanın yalan ve hile üzerine kurulu olduğu bir zamanda halkına asla yalan söylemeyen bir lider olarak Filistin sorunu karşısında Hizb-ut Tahrir‘in tutumuna vurgu yapılacaktır.

Bu konferans, Gazze’ye destek olmak adına son saldırının başladığı günden itibaren “Ey Müslüman orduları! Filistin halkının yardımına koşunuz” başlığı altında Hizb-ut Tahrir Merkezi Medya Bürosu tarafından başlatılan küresel kampanyanın bir parçasıdır.

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_38124

Bu açıklama ile eş zamanlı olarak Twitter üzerinden şu Hashtag aracılığıyla da küresel bir kampanya start verilecektir:

#MuslimArmies4Gaza

Konferans basına da açıktır. Dileyen konferansa katılarak canlı yayınlayabilir, dileyen de Hizb-ut Tahrir Merkezi Medya Bürosu sitesinden yapılacak canlı televizyon yayınını izleyebilir.

Hizb-ut Tahrir
Medya Bürosu
Merkezî Medya Ofisi
Adres: el-Mezra’a, P.K. 5010-14, Kolombiya Merkezi B Blok Kat:2, Beyrut/Lübnan
Web: www.hizb-ut-tahrir.info
Tel: TEL: 0096 113 07 59 4 / GSM: 0096 171 72 40 43
Fax: 
E-posta: [email protected]

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir