Home / News / HABER / DAVA / Hizb-ut Tahrir’e Yargı zulmü devam ediyor
islam devleti default

Hizb-ut Tahrir’e Yargı zulmü devam ediyor

Hizb-ut Tahrir’e Yönelik Yargı Zulmü Devam Ediyor.

Fikirlerinden dolayı ceza evinde yatan hiç kimse yok cümlesinin palavradan ibaret olduğu bir kez daha kanıtlandı. Hizb-ut Tahrir’e üyelik suçlamasıyla 7 yıl 6 ay ceza alan evli üç ve çocuk babası Recep Cılız tutuklanarak Ankara T Tipi ceza evine gönderildi.

Recep Cılız, Hizb-ut Tahrir’in yayınladığı ve içerisinde Hizb-ut Tahrir’e yönelik iftiralara cevaplar bulunan bir CD’yi izlemesi ve konudan haberdar olması için bir arkadaşına vermiş bu CD birkaç el değiştirdikten sonra emniyet güçlerinin eline geçmişti. CD’nin Recep Cılız tarafından verildiğini öğrenen emniyet harekete geçmiş ve Recep Cılız tutuklanmıştı. Yaklaşık 20 ay tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılmış, mahkeme neticesinde 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Yargıtay 9. Ceza dairesi bu ucube kararı gözü kapalı bir şekilde onadı ve Recep Cılız hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

Recep Cılız önce Kemalist sonra da Paralel yargının zulmüne maruz kalmış yüzlerce Hizb-ut Tahrir üyesinden sadece biridir ve fikirlerinden dolayı ceza evindedir.

kokludegisim

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir