Home / News / HABER / DAVA / Medya Bilgilendirme Toplantısı
islam devleti default

Medya Bilgilendirme Toplantısı

Hizb-ut Tahrir’e Yönelik Yargı Zulmüne Dur De Medya Bilgilendirme Toplantısı

Hizb-ut Tahrir yargılanmaları Türkiye’de yaşanan ama çok da gün yüzüne çıkartılmayan yargı zulmünün en bariz göstergelerinden biridir.  Mevcut kanunlar cebir ve şiddeti terör için ön koşul olarak gösterirken hiçbir cebir ve şiddet eylemine karışmamış, cebir ve şiddeti metot olarak kabul etmeyen Hizb-ut Tahrir üyeleri Terörle Mücadele Kanunu kapsamında yargılanmaktadırlar. Bilinmektedir ki bu hukuksuzluğun mimarı Kemalist ve Paralel yargı ortaklığıdır. Hükümet ise yaşanan bunca hukuksuzluklara göz yumarak bu suça iştirak etmiştir.

Hizb-ut Tahrir’e yönelik yargı zulmünü kamuoyunun gözleri önüne sermek ve farkındalık oluşturmak için “Hizb-ut Tahrir’e Yönelik Yargı Zulmüne Dur De” başlık bir kampanya başlatılacaktır.

Kampanya 18 Eylül 2014 tarihinde İstanbul Akgün Otel’de yapılacak olan “Hizb-ut Tahrir’e Yönelik Yargı Zulmüne Dur De Medya Bilgilendirme Toplantısı” ile başlayıp 30 Eylül 2014 tarihine kadar devam edecektir.

Medya Bilgilendirme Toplantısı:

Yer: Akgün Otel-İstanbul

Saat: 10.45

Canlı Yayın: www.degisimtv.com

 

Kampanya Bilgileri:

Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/yargizulmunedurde

Twitter Hesabı: https://twitter.com/yargizulmunedur

Mail: [email protected]

Köklüdeğişim

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir