Home / News / HABER / DAVA / Uyuşturucu Öldürür: Aklını, Bedenini Ve İnsanlığını
islam devleti default

Uyuşturucu Öldürür: Aklını, Bedenini Ve İnsanlığını

”Ey Genç Hayatını Uyuşturucu İle Değil, İslam Daveti Ekseninde Yaşa”

İslami Düşünce Platformu olarak İstanbul Aksaray Metro durağı çıkışında uyuşturucu kullanımı ve gençlerle ilgili olarak yaptığımız “UYUŞTURUCU ÖLDÜRÜR: AKLINI BEDENİNİ VE İNSANLIĞINI” konulu amelimizi gerçekleştirdik.

Uyuşturucu satışı ve kullanımının topluma verdiği zararları, Fatih/Aksaray Metro son durağında afiş gösterimi ve İstanbul’da yaşayan halka broşürler dağıtarak tamamladık. Kalbimiz ile buğz edebildiğimiz toplumun uyuşturucu sorununa çözüm olarak; dil ve el ile düzeltme gücünde olan devlet yöneticilerinin, valilerin, kaymakamların, komutanların, emniyet müdürlerinin, aydınların, cemaat liderlerinin bu sorunu ve diğer toplumsal fesadı engelleye bilmelerinin yolunun ancak İslami hayatı tekrar başlatmaları ile olacaktır. Aksi taktirde Rasulullah (s.a.v.)’in ; “Nefsim elinde olan Allah’a yemin ederim ki, ya iyiliği emreder kötülüğe engel olursunuz, ya da, Allah, yakında umumi(toplumsal) bir bela verir. O zaman dua edersiniz, fakat duanız kabul olmaz.” bu vb toplumsal belaları ne kavli nede fiili dualar ile düzelemeyeceğini bilmeleri gerekmektedir.

Rabbimiz kalbimiz ile buğz edebildiğimiz bu aciz amelimizin gücüne güç katsın, İslami hayatın başlamasına vesile kılacağı amellerden eylersin.

Haberin resimleri

İslami Düşünce Platformu Başkanı Muhammed Talha AKAY’ın açıklaması:

_

kokludegisim

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir