Home / News / HABER / DAVA / Ankara Mescid-i Aksa için Ayakta

Ankara Mescid-i Aksa için Ayakta

Ankara-Hacı Bayram Veli Camii’nde, İsrail’le Öfke yağdı.

Köklü Değişim Dergisi’nin organize ettiği, Müslümanlarla Dayanışma Platformu’nun destek verdiği “Mescid-i Aksa Onurumuzdur” başlıklı Basın Açıklaması, Ankara Halkının ve Medya’nın yoğun ilgisi ile gerçekleşti.

Basın Açıklamasını Köklü Değişim Dergisi yazarı ve Siyasi Bakışlar programının usta yorumcusu Sayın Muhammed Hanefi Yağmur yaptı.

Yağmur, konuşmasında şunları belirtti; “Yahudilerin yapmış olduğu bu alçaklığa ve iğrençliklere şaşırmıyoruz. Bu yaptıklarını ve daha fazlasını 1948’den bu yana hep yaptılar ve tümüyle yok edilmedikleri sürece yapmaya da devam edeceklerdir. Çünkü onlar İslâm’a ve Müslümanlara düşmanlıkta insanların en şiddetlisidirler.”

“Ey Müslüman subaylar, komutanlar ve Sadık Askerler!

Hiç içinizde, bu yöneticileri Yahudi varlığı ile fiili savaş muamelesi yapmaya mecbur bırakacak ve bu varlığı kökünden  söküp atmak için orduları harekete geçirecek aklı başında bir adam yok mudur…? Selahaddin Eyyubi’nin yaptığını yeniden yapın. İslam ümmetini bir araya getirecek olan Raşidî Hilâfet Devleti’nin kurulmasına yardımcı olun ve Yahudi devletinin kökünü kazıyın, kutsal toprakları onların pisliğinden temizleyin.”

Sık sık Tekbir ve Tevhid’ler ile konuşması kesilen Yağmur, etkili bir dua ile konuşmasını sonlandırdı.

“Allah’ım! Bu çağrımızı Müslümanlara, yöneticilere, samimi, muhlis ve cesur komutanlara ulaştır. Allah’ım onu Müslüman ordularımıza ulaştır.

Allah’ım. Bizi hayırlı insanlar ve ordular ile destekle. Mescidi Aksa’yı Yahudilerin pisliğinden temizle.

Allah’ım! Müslümanların saflarını birleştir ve onların sözlerini dinin ikamesi üzerinde topla.

Allah’ım! Müslümanların azimlerini güçlendir. Nübüvvet metodu üzere Hilafet ve müminlerin emirine biat nasip eyle. Ey merhametlilerin en merhametlisi! Zafer, Senin katındandır.

Allah’ım bizlere Raşidî Hilâfet Devleti’nin gölgesi altında yaşamayı, Allah’ın dinini yeniden yeryüzüne hâkim kılmayı nasip et. Bizleri bununla şereflendir ve bunu bize lütfeyle.

Âlemlerin Rabbi olan Allah’a hamd olsun.

Yağmur’un ardından, Müslümanlarla Dayanışma Platformu adına Emrullah Ayan bir açıklamada bulundu.

Açıklamasın da İslam Ümmeti’ne ve başındaki liderlere seslenen Ayan; “ Mescid-i Aksa’nın Kurtuluşunun İslam Ümmeti’nin vahdaniyettinden geçeceğini hatırlattı”

Program olaysız şekilde sona erdi.

_

Görseller…

 

 

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir