Home / News / HABER / DAVA / Hizb-ut Tahrir için imza
islam devleti default

Hizb-ut Tahrir için imza

Hizb-ut Tahrir Türkiye’nin 18-30 Eylül tarihleri arasında başlattığı ”Hizb-ut Tahrir’e Yönelik Yargı Zulmüne Dur De” kampanyasında ikinci aşamaya geçildi. Hizb-ut Tahrir üyelerinin yaşadığı yargı zulmüne dikkat çekilmek için başlatılan kampanya, 20 Kasım’a kadar sürecek.

Hizb-ut Tahrir üyelerinin komik gerekçelerle tutuklanmasına tepki amaçlı 18-30 Eylül tarihleri arasındabaşlatılan “Hizb-ut Tahrir’e Yönelik Yargı Zulmüne Dur De” kampanyasının ikinci aşamasına geçildi.

Hizb-ut Tahrir Türkiye tarafından gerçekleştirilen imza kampanyası, şiddeti ve cebri hiçbir şekilde benimsememesine, hiçbir şiddet eylemine adı karışmamış olmasına rağmen terör suçlamasıyla karşı karşıya kalan, toplamda bin 828 yıl gibi çok ağır hapis cezalara çarptırılan 500’den fazla Hizb-ut Tahrir üyesinin yaşadığı yargı zulmüne dikkat çekmek için başlatılmış.

KAMPANYANIN SON TARİHİ 20 KASIM

20 Kasım’a kadar sürecek olan kampanyaya destek olmak için www.yargizulmunedurde.com adresinden sayfayı ziyaret edenler, imza kampanyası için hazırlanmış metni okuduktan sonra adını, soyadını ve yaşadığı şehri yazıp “destekliyorum” butonuna tıklayarak yaşanan bu yargı zulmüne karşı olduğunu belirterek, kampanyaya destek olabiliyor.

Yeni Akit

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir