Home / News / HABER / DAVA / Mersin Halkı Tek Ses: ”Peygamberimiz Onurumuzdur”

Mersin Halkı Tek Ses: ”Peygamberimiz Onurumuzdur”

Mersin Köklüdeğişim Temsilciliği tarafından organize edilen ”Peygamberimiz Onurumuzdur” başlıklı Protesto ve Basın Açıklamasına Mersin halkı yoğun ilgi gösterdi.

Köklü Değişim Dergisi’nin organize ettiği protestoya, Mustazaf-Der camiası da destek verdi. Çeşitli basın kuruluşlarının da hazır beklediği basın açıklaması Ulu Cami’de Cuma namazı sonrası gerçekleşti.

Köklü Değişim Dergisi adına basın açıklaması metnini okuyan Mikail Akpolat, açıklama boyunca hem karikatüristleri hem de kapitalist ideolojinin ürünü olan fikir hürriyetini eleştirdi. Sık sık tekbir ve tevhitler ile konuşması kesilen Akpolat; “Ey İslam ümmeti! Sömürgeci güçler ve onların ajan yöneticilerinin eliyle başımıza gelen felaketler döngüsünün sonu olmayacağı açık ve nettir. Başta Rasulullah olmak üzere bütün değerlerimize yapılan hakaretleri sonlandıracak Raşidi Hilafet Devleti”’nin gerekliliğine vurgu yapılarak basın açıklaması sonlandırıldı.

 Görseller:

Kaynak: kokludegisim.net

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir