Home / Media / Videolar / HİLAFET KONFERANSI’NA DAVET!
islam devleti default

HİLAFET KONFERANSI’NA DAVET!

Kaldırılmasının üzerinden geçen 91 sene sonra, Hizb-ut Tahrir Türkiye Vilayeti 03 Mart 2015’te İstanbul’da “Demokratik Başkanlık Modeli mi? Raşid-i Hilafet mi?” başlıklı bir konferans düzenliyor.

Krallık, federal yönetimler, cumhuriyet ve demokratik parlamenter sistemlerin İslam beldeleri üzerindeki denemelerinden sonra şimdi Hilafet’in kâfirler eli ile kaldırıldığı Türkiye’de başkanlık modeli tartışmaları yapılıyor. Başkanlık modelinin diğer denenmiş sistemlerden daha iyi bir yönetim modeli olduğu yönünde kamuoyu oluşturulmaya çalışılıyor.

Peki, gerçekten de öyle mi? Başkanlık modelinin güncel hayatımıza etkisi ne olacak? Daha da önemlisi Başkanlık modeli Allah’ın razı olacağı bir yönetim şeklimidir? Allah’ın razı olacağı ve güncel hayattaki sorunlara köklü çözümler üretecek olan yönetim modeli hangisidir?

Sömürgeci kâfirlerle işbirliği yapan hain eller tarafından Hilafetin bu topraklardan sökülüp atıldığı günün (3 Mart 1924) sene-i devriyesinde yeniden Raşid-i Hilafet’i hatırlatmak için soruyoruz: “Demokratik Başkanlık Modeli mi, Raşid-i Hilafet mi?”

Konferansa Ürdün, Mısır, Lübnan ve Türkiye’den konuklar katılacak.

Tüm Müslümanlar davetlidir.

Konuşmacılar:

Dr. Ahmed Kasas

Dr. İyad Kuneybi

Şerif Zayed

Mahmut Kar

Tarih: 03.03.2015

Saat: 18.30  – TSİ

Yer: Bağlarbaşı Kültür Merkezi / Üsküdar – İstanbul

Ayrıca...

Hizb-ut Tahrir’den Müslümanlara Samimi Bir Çağrı

Hizb-ut Tahrir’den Müslümanlara Samimi Bir Çağrı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir