Home / News / HABER / DAVA / Ankara: ”Haçlı Koalisyonuna Karşı Sizinleyiz Sizinle Kalacağız”

Ankara: ”Haçlı Koalisyonuna Karşı Sizinleyiz Sizinle Kalacağız”

Köklü Değişim, Suriye Devrimi’nin 5. sene-i devriyesinde Hacı Bayram Camii’nde Gıyabi Cenaze namazı kıldırdı ve Basın Açıklaması gerçekleştirdi.

Köklü Değişim, Suriye Devrimi’nin 5. Yılında Ankara/Hacı Bayram Camii’nde Gıyabi Cenaze namazı kıldırdı ve ardından Basın açıklaması gerçekleştirdi.

Gıyabi Cenaze namazını Taha Yılmaz hocamızın kıldırmasının ardından, Kuran Tilaveti ile program başladı. Ardından Köklü Değişim Dergisi Yazarlarından Abdulkadir Çimen “5.Yılında Suriye Devrimi”, “Haçlı Koalisyonuna Karşı Sizinleyiz Sizinle Kalacağız” Başlıklı Basın Açıklaması metnini okudu.

Köklü Değişim Dergisi yazarı Abdulkadir Çimen yaptığı basın açıklamasında şu önemli ifadelere yer verildi. “Değerli Müslümanlar ve Saygıdeğer Basın Mensupları; 4 yıl önce Suriyeli muhlis Müslümanların başlattığı İslami devrimin 5. sene-i devriyesi münasebetiyle buradayız! Bir vücudun azaları gibi olduğumuzu belirten kutlu Nebi’nin ümmeti olarak buradayız!”

Abdulkadir Çimen Suriye Devrimi ile alakalı sözlerine şöyle yer verdi; “Suriyeli Müslümanlar, devrimin başladığı 2011 Mart ayından bugüne kadar, sadece katil Esed rejimini karşılarına almadılar. ABD, Rusya ve tüm Batı’yı karşılarına aldılar. Esed’in destekçisi katil İran’ı ve Yahudi varlığı İsrail’i karşılarına aldılar. Türkiye ve Ürdün dâhil, devrimlerine sırtını dönen bütün Müslüman beldelerin yönetimlerini karşılarına aldılar.” Dedi,  ardından ABD ve Batı ya seslenerek; “Ey Sömürgeci Kâfirler! 4 yıl geçti ama sakın umutlanmayın. Devrimimiz henüz bitmedi. Ve Allah’ın izni ile Raşid-i Hilafet Devleti kuruluncaya kadar da bitmeyecek. İrkilerek uyandığınız rüyalarınız, Allah’ın nusreti ile gerçek olacak. Ne kadar büyük ordulara sahip olursanız olun, ne kadar çok işbirlikçi yönetimi safınıza katarsanız katın, ne kadar çok kirli plan kurarsanız kurun, Suriyeli Müslümanlar, ajanınız katil Beşşar’ı ve Baas rejimini devirecektir İnşaAllah.” Dedi.

Türkiye Yöneticilerine de seslenen Çimen; “Ey Türkiye yöneticileri! Suriye devrimini kuşatmak için efendiniz olan Amerika ile birlikte hareket ettiğiniz apaçık ortadadır. Ey Erdoğan! Ey Davutoğlu! Suriye halkının yanında olduğunuza dair yaptığınız ateşli konuşmaların boş lakırdı olduğunu artık herkes görüyor. Hamaset dolu konuşmalar yaptığınız halde, enkaz yığınlarının altında can veren çocukların yardımına koşmadınız. Yetiş ya Mutasım diye haykıran kadınları kurtarmak için harekete geçmediniz. Ama bir türbenin yerini değiştirmeyi zafer saydınız. 4 yıl boyunca Suriye’de çiğnenmeyen onur kalmadı. Ama siz, sandukaları taşımayı onur saydınız.”

Basın açıklaması sık sık tekbir ve sloganlar ile kesildi. Medyanın da yoğun ilgi gösterdiği Basın Açıklaması Serdar Kaya Hocamızın yaptığı dua ile sona erdi.

Görseller…

Kaynak: kokludegisim.net

 

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir