Home / Media / Videolar / Türk Dizileri ve Müslüman Kadınlara Etkileri
islam devleti default

Türk Dizileri ve Müslüman Kadınlara Etkileri

Hiç şüphesiz, bizler Müslümanlar olarak, ‘laik sistem’in aracı olan ‘laik medya’nın etkisi altındayız. Laik medyanın ürettiği programlar, Müslüman kadınlarda, yaşam tarzlarını, davranışlarını, kıyafetlerini; İslami ölçüler yerine Batının beklentilerine göre şekillendirmelerine yol açmaktadır. Ortaya çıkan manzaralar ise her gün toplumu da siyaseti de çaresiz bırakmaktadır ki bu programlar aynı zamanda tüm İslam dünyasına da satılmaktadır.

Sadece günümüz yaşantısını olumsuz etkilemekle kalmayıp İslam’ın yüce tarihine bakışımızı ve duygularımızı da bozmaya çalışan laik oryantalist zihniyetli Medya, Müslüman kadınları, gerçek tarihlerinden soğutmayı, ona sırt çevirmelerini ve tepki göstermelerini de amaçlamaktadır.

Bu Video, Hizb ut-Tahrir Merkezi Medya Ofisi Kadınlar Kısmı tarafından düzenlenen “Kadın ve Şeriat: Hakikati Kurgudan Ayırmak” adlı kampanya ve konferansın bir parçasıdır.

Bu videoda ortaya konulan hususlar ve Hizb ut Tahrir’in uluslararası “Kadın ve şeriat” kampanyası ve konferansı hakkında daha fazla bilgi için, lütfen irtibata geçin:

[email protected]

www.facebook.com/WomenandShariah

@WomenShariah

#WomenandShariah

Ayrıca...

Hizb-ut Tahrir’den Müslümanlara Samimi Bir Çağrı

Hizb-ut Tahrir’den Müslümanlara Samimi Bir Çağrı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir