Home / News / HABER / DAVA / Köklü Değişim Dergisi 127. Sayı Çıktı!
islam devleti default

Köklü Değişim Dergisi 127. Sayı Çıktı!

Köklü Değişim Dergisi “Kadın ve Şeriat; Hakikati Kurgudan Ayırmak” başlıklı Nisan sayısıyla okuyucularıyla buluşuyor.

 

Bu ayki dergimizde 28 Mart tarihinde beş ülkeden canlı olarak yapılan ve kapağımıza adını veren uluslararası “Kadın ve Şeriat” konferansının konuşmacılarından Selda KARADEMİRGerçek Siyasi Değişim Oluşturmada Kadının Rolü” başlıklı konuşmasıyla yer aldı.

Yine aynı konferansın İngiltere konuşmasını yapan Dr. Nazreen Nawaz “Kadın ve Şeriata Karşı Medya Efsanelerini Yok Edelim” başlıklı konuşmasında sömürgeci Batı’nın Müslüman kadını kendi pisliğine çekme yöntemlerini irdeledi.

Yazarımız Hüsna ESRA mart ayının gündem konularından biri olan kadınlar günü münasebetiyle “İslâm’da Kadın ve Ailenin Önemi” başlıklı makalesini kaleme aldı.

Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır’da gerçekleştirilen Kürt meselesi çalıştayını “Kürt Meselesine İslâmî Çözüm Arayışı” başlıklı makalesiyle Aydın USALP gündeme taşıdı.

Yazarımız Nihat KURTARAN yöneticilerin sıklıkla ifade etmeye başladıkları parantez kapatma ifadelerine “Yüz Yıllık Parantez Başkanlıkla Değil, Râşidî Hilâfetle Kapatılmalı” başlıklı yazısıyla karşılık verdi.

Köklü Değişim bu ay da birbirinden ilgi çekici konularıyla sizlerle buluşuyor… 

Köklüdeğişim

Suskunluğun Kırılma Noktası…

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir