Home / News / HABER / DAVA / 7 Haziran Seçimlerine Katılmayın (VİDEO)
islam devleti default

7 Haziran Seçimlerine Katılmayın (VİDEO)

Hizb-ut Tahrir Türkiye Medya Bürosu Başkanı Mahmut KAR Müslümanları 7 Haziran seçimlerine katılmamaya çağırdı.

KAR, Müslümanların demokratik seçimlere katılmasının İslam’a göre haram olduğunu, aklen ve siyaseten ise laik demokratik rejimin bekasına hizmet olduğunu söyledi. 

Mahmut KAR’ın açıklamasından önemli bölümler şöyle:

“7 Haziran seçimlerine asla katılmayın. Çünkü bu iş, her şeyden önce büyük bir günah ve ağır bir vebaldir. Birilerini vekil seçip meclise gönderdikten sonra onların çıkaracakları kanunların, yapacakları uygulamaların ve iştirak edecekleri yolsuzlukların günahı sizin boynunuzda olacaktır. Çünkü oy kullanmak vekâlet vermektir, vekil ise asıl gibidir. O halde onların süslü sözlerine aldanmayın, boş vaatlerine kanmayın.”

“Kimileri milliyetçi, kimileri muhafazakâr, kimileri ekonomik, kimileri de İslami argümanlarla sizi kandırmaya çalışıyorlar. Sizi bu fasit ve köhne rejimin bekasını ayakta tutmaya çağırıyorlar.”

Hizb-ut Tahrir Türkiye Vilayeti tarafından 22 Mayıs’ta yapılan yazılı basın açıklamanın ardından Mahmut KAR’ın video mesajını da sizlerle paylaşıyoruz.

kokludegisim.net

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir