Home / News / HABER / DAVA / Hizb-ut Tahrir Türkiye ”İncirlik Kapatılsın ABD Kovulsun”(Kampanya)

Hizb-ut Tahrir Türkiye ”İncirlik Kapatılsın ABD Kovulsun”(Kampanya)

Hizb-ut Tahrir Türkiye “İncirlik Kapatılsın ABD Kovulsun” Konulu Bir Kampanya Başlattığını yaptığı resmi açıklama ile Sosyal Medya hesaplarından duyurdu.

Hizb-ut Tahrir Türkiye Vilayeti Medya Ofisi Sosyal Medya üzerinden yeni bir kampanya başlattığını ilan etti.

 “İncirlik Kapatılsın ABD Kovulsun” Konulu kampanya hakkında açıklama yayınlayan Büro Türkiyeli Müslümanlardan kampanyaya destek istedi.

İşte o açıklama;

Hizb-ut Tahrir Türkiye “İncirlik Kapatılsın ABD Kovulsun” Konulu Bir Kampanya Başlatıyor

Kıymetli Müslümanlar!

Bugün İslam beldelerinde akan kanın en büyük faili kâfir Amerika’dır. Yıllardır İslam beldelerini kana bulayan Amerika, şimdi Suriyeli Müslümanlara karşı yeni bir savaş başlattı. Suriye halkına karşı haçlı operasyonlarını yönetecek 300 askeriyle birlikte savaş uçaklarını Adana’daki incirlik üssüne indirdi. İşte bu savaş uçakları; komşumuz, kardeşimiz ve bizim bir parçamız olan Suriye halkının üzerine ölüm yağdırdı. Çocukları, kadınları, yaşlıları ve masumları katletti.

Kardeşlerim!

Bu haçlı ordusuna Türkiye dâhil birçok İslam beldesi destek veriyor. Düşünebiliyor musunuz? Müslümanların pilotlarına, subaylarına ve askerlerine Amerikalılar komut verecek. Düşünebiliyor musunuz; Amerika’nın garnizonu haline getirilmiş üslerimizden kalkan bu uçaklar, yarın yine Suriye halkının üzerine ölüm yağdıracak. Unuttunuz mu? Daha önce de bu üslerden kalkan Amerikan uçakları, Irak ve Afganistan’da yüz binlerce çocuğumuzu katletmişti. Hatırlayın ey Müslümanlar! Sarhoş Amerikan askerleri İncirlik üssündeki Camimize girerek kutsalımızı çiğnemişti. Kitabımızı yırtmıştı.

Ey Müslümanlar!

Bizler artık kâfirlerin bölgesel çıkarları için Müslüman kanının dökülmesini istemiyoruz. Müslümanların kanı üzerinden siyaset yapılmasını istemiyoruz. Bizler, İslam’a ve Müslümanlara karşı en büyük düşmanlığı yapan Amerikalıları topraklarımızda hiç istemiyoruz. O halde her Müslümanın yapması gereken şey, Amerikan hegemonyasına karşı çıkmak ve reddetmektir. Güvenlik adı altında yapılan anlaşmalara karşı çıkmak ve reddetmektir. Amerika ile yapılan askeri işbirliğine karşı çıkmak ve reddetmektir. Amerikan güçlerine sağlanan kolaylıklara karşı çıkmak ve reddetmektir. İncirlik üssünün Amerikalı katillere açılmasına karşı çıkmak ve reddetmektir.

Kardeşlerim!

Hizb-ut Tahrir Türkiye olarak “İncirlik kapatılsın ABD Kovulsun” başlıklı bir kampanya başlatıyoruz. Ve tüm Müslümanların sesi olmak için haykırıyoruz. Suriyeli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için haykırıyoruz.

Tüm Müslümanlara sesleniyoruz ve diyoruz ki; Müslümanların topraklarında kâfirlerin ayak izlerinin varlığı ümmetimiz için büyük bir utançtır. Bu duruma sessiz kalmak şer’an haramdır. Hiçbir Müslüman, bu temiz ve pak topraklarda kâfir askerlerin varlığına tahammül etmemeli. Hiçbir Müslüman üslerimizin Amerikan uçaklarına açılmasına sessiz kalmamalı. Hiçbir Müslüman bedenleri parçalanmış çocukların çaresizliğine duyarsız kalmamalı. Hiçbir Müslüman Amerika’yı dost edinen ve onun kirli siyasetine hizmet eden yöneticilere sessiz kalmamalı.

Sizleri bu kampanyaya destek vermeye ve Türkiye yöneticilerine “İncirlik Kapatılsın ABD Kovulsun” demeye çağırıyoruz.

Hizb-ut Tahrir Türkiye Vilayeti Medya Bürosu

kokludegisim.net

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir