Home / News / HABER / YORUM-İKTİBAS / Terörün Kaynağını Uzakta Aramayın
islam devleti default

Terörün Kaynağını Uzakta Aramayın

Mahmut Kar: “Terörü bitirmek istiyorsanız kaynağına inin, önce İNCİRLİK’ten ABD’li teröristleri kovun. Terörü destekleyen bu sömürgeci güçlerle ilişkilerinizi bitirin.”

Hizb-ut Tahrir Türkiye Medya Bürosu Başkanı Mahmut KAR Resmi Twitter hesabı üzerinden gündeme ilişkin sıcak açıklamalarda bulundu. Kar; “Hem Türkiye topraklarında hem de diğer İslam beldelerinde neşreden terörün asıl kaynağı sömürgeci dış güçlerdir. ABD’dir, İngiltere’dir, Lanet olası “İsrail”’dir, Rusya’dır ve diğerleridir.” Dedi.

İşte o açıklama;

Terörün Kaynağını Uzakta Aramayın

Teröristler hemen yanı başımızda İNCİRLİK’TE

Hem Türkiye topraklarında hem de diğer İslam beldelerinde neşreden terörün asıl kaynağı sömürgeci dış güçlerdir. ABD’dir, İngiltere’dir, Lanet olası “İsrail”’dir, Rusya’dır ve diğerleridir.

Ama terörü nerede arıyoruz? Kırşehir’deki Kürt esnafımızın iş yerinde, çalışmak için ailesiyle Ankara’ya gelmiş mevsimlik işçilerimizin araçları ve çadırlarında…

Öldürülenler kim? Evinde, yatağında uykudayken haince katledilen genç polis, trafik kazası ihbarı ile pusu kurulan diğer bir polis, Diyarbakır’da evinin penceresinden başını dışarı uzatamayan, kapıdan dışarı çıkamayacak şekilde iki ara bir derede kalmış çocuklar ve anneler…

Peki, yakılan yıkılan iş yerlerini, haince katledilen görevlileri, öldürülen masum sivilleri hedef göstererek bu teröre hizmet edenler kim?

Maslahatçı siyasi dili kullananlar, Konjokturel milliyetçiler, otorite boşluğu döneminde siyasi hesap yapan ulusalcı derin güçlerin maşaları…

Ve en önemlisi siyasi gelecek için dar, basit ve küçük hesaplar peşinde koşan yöneticiler…

Ya, dünden bugüne birbirimize düşman olmamızı isteyenler, bölünmüşlüğümüzden nemalananlar, topraklarımıza fitne tohumlarını ekenler nerede?

Uzakta değil, hemen yanı başımızda, bizim toprağımızda, İNCİRLİK’TE

Aslında gerçek terörist onlar ama “terörizmle mücadele” planlarına bizi ortak etmişler. Bizi kendilerine müttefik kılmışlar.

Haydi, tüm kesimlerle, Türkü ve Kürdü ile tüm halkımızla hep birlikte, tüm yöneticilere, iktidarı ve muhalefeti ile tüm partilere ve yöneticilerine seslenelim ve şöyle diyelim:

“Terörü bitirmek istiyorsanız kaynağına inin, önce İNCİRLİK’ten ABD’li teröristleri kovun. Terörü destekleyen bu sömürgeci güçlerle ilişkilerinizi bitirin. Onların laik ve demokratik düşüncelerini, kullanılmış ama hiç bir işe yaramamış sistemlerini kirli müsveddeler gibi pis çöplüğe atın. Bakın o zaman terörün kökü nasıl kazınmış olacak bu topraklardan. Bakın o zaman nasıl huzur ve barış tesis edilecek.

Bakın o zaman Türkü ile Kürdü ile Lazı ve Çerkezi ile bu halkın tümü nasıl özüne dönecek. Nasıl onları birbirine kardeş kılan İslam’a sımsıkı sarılacak.

Mahmut KAR

Hizb-ut Tahrir Türkiye Medya Bürosu Başkanı

Ayrıca...

Kar: Ruhani değil siyasi halifelik

Yıllardır halifeliği savunan Hizbu’t Tahrir’in Türkiye Medya Sorumlusu Mahmut Kar, Hilafetin ruhani değil siyasi olarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir