Home / News / HABER / YORUM-İKTİBAS / G20 Zirvesi Öncesi Mazlum Müslümanlara Şafak Baskını – Mahmut KAR
islam devleti default

G20 Zirvesi Öncesi Mazlum Müslümanlara Şafak Baskını – Mahmut KAR

Türkiye’de düzenlenecek olan G20 Zirvesi öncesi Ankara, Erzurum, Konya ve diğer şehirlerde Müslümanların evlerine şafak vaktinde baskınlar düzenlendi.

Hizb-ut Tahrir Türkiye Vilayeti Medya Bürosu Başkanı Sayın Mahmut Kar, Resmi hesaplarından “Obama Türkiye’ye Gelecek Diye Şafak Vakti Müslümanların Evini Basmak Zalimliktir” başlıklı basın açıklaması metni yayınladı.

Açıklamada “Terörist yaftası ve iftirası ile sözde “temizlik” yapılıyor. İslam’ın şiarı ve hayrı için çalışan, mazlum Müslümanların derdi ile dertlenen Müslüman kardeşlerimiz derdest edilerek gözaltına alınıyor.” Sözlerine yer verildi.

İşte açıklamanın tamamı;

Obama Türkiye’ye Gelecek Diye Şafak Vakti Müslümanların Evini Basmak Zalimliktir

Türkiye, batı kapitalizmini temsil eden G20 üyelerini ve diğer sömürgeci örgütleri 14 Kasım’da Antalya’da ağırlamak için hazırlıklar yapıyor. Türkiye halkı için değil, İslam’ın tertemiz topraklarını necis ayakları ile kirleten Batı’lı yöneticiler için şehirlerimizin sokakları caddeleri parkları bahçeleri yeniden düzenlenip temizleniyor.

Sadece bununla yetinilse… Kâfir devletlerin yöneticilerine şirin gözükmek için onlar daha Türkiye’ye gelmeden, Ankara, Erzurum, Konya ve diğer şehirlerde Müslümanların evlerine şafak vaktinde baskınlar düzenleniyor. Terörist yaftası ve iftirası ile sözde “temizlik” yapılıyor. İslam’ın şiarı ve hayrı için çalışan, mazlum Müslümanların derdi ile dertlenen Müslüman kardeşlerimiz derdest edilerek gözaltına alınıyor. Müslüman kadınların ellerine kelepçeler vuruluyor.

Peki, bu devletlerin liderleri kimler!

Irak’ı ve Afganistan’ı işgal eden ABD’nin Başkanı Obama, Mali’li Müslümanları katleden ve sevgili Rasulümüz Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)’e hakareti destekleyen Fransa’nın lideri Hollande, yıllardır topraklarımızın zenginliğini kene gibi emen İngiltere’nin Başbakanı Cameron, Suriyeli Müslümanların üzerine aylardır ölüm yağdıran Rusya’nın lideri Putin ve diğerleri… Ve bunların hepsi Uluslararası Koalisyon güçleri ile Suriye ve Irak’a bomba yağdıran ve katil Beşşar’ı destekleyen sırtlan sürüsünün önde giden yırtıcıları…

Peki, kapıları kırılarak evlerine girilen, terörist yaftası ile ellerine kelepçe vurulan Müslümanlar kimler? İslam’ın derdi ile dertlenen, Mazlum Suriye halkının ihtiyaçları için onlara yardım eden garip Müslümanlar…

Allah için! Valilere, emniyet müdürlerine, yetkili bakanlara ve tüm yöneticilere soruyorum!

Bu Müslümanların ne suçu var? Yaptığınız cürümlerden dolayı Allah’tan korkun. Bundan sonra Müslümanların yüzüne nasıl bakacaksınız? Bu zalimlik değil de nedir? Bu zulüm değil de nedir? Bu ikiyüzlülük değil de nedir? Hani Müslümanların dostu Türkiye olacaktı? Hani Türkiye İslam âlemine liderlik edecekti? Hani mazlumların ve gariplerin sığınağı olacaktı? Hani Suriye kazanmıştı? Hani Filistin Kazanmıştı? Hani Çeçenistan Kazanmıştı?

Kâfir devletlerin ve liderlerinin gönlünü razı etmek uğruna Müslümanları incittiğinizin farkında değil misiniz? Bu yaptığınız Allah katında sizler için büyük bir azaba neden olur. Unutmayın ki asıl yapmanız gereken Allah’ı razı etmektir. Bunu yaparsanız Müslümanlarda sizden razı olurlar.

Mahmut KAR

Hizb-ut Tahrir Türkiye Medya Bürosu Başkanı

Ayrıca...

Kar: Ruhani değil siyasi halifelik

Yıllardır halifeliği savunan Hizbu’t Tahrir’in Türkiye Medya Sorumlusu Mahmut Kar, Hilafetin ruhani değil siyasi olarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir