Home / News / HABER / TÜRKİYE / Hakkari ve Diyarbakır’da üç şüpheli ölüm
islam devleti default

Hakkari ve Diyarbakır’da üç şüpheli ölüm

Çınar ilçesinde yol kenarında bulunan cesetlerin, başlarına birer el ateş edilerek öldürülmüş 2 erkeğe ait olduğu belirlendi. Cinayetin kim ya da kimler tarafından işlendiği bilinmiyor. Yüksekova’da da 25 yaşındaki bir genç ensesinden vurularak ölmüş olarak bulundu

Hakkari ve Diyarbakır’da bugün üç şüpheli ölüm olayı meydana geldi. Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde karayolu kenarında 2 erkek cesedi bulundu. Alınan bilgiye göre, Çınar-Diyarbakır karayolunun 9. kilometresinde bir tekstil fabrikasının yan tarafındaki tali yolda 2 ceset gören vatandaşlar, jandarmaya haber verdi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, kimlikleri Engin Şahinli ve Galip Gezginci olarak belirlenen bu kişilerin, başlarına birer el ateş edilerek öldürüldüğünü tespit etti.

Cesetler otopsi için Çınar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

HAKKARİ’DE DE BİR ŞÜPHELİ ÖLÜM

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde ise 25 yaşındaki bir genç ensesinden vurularak ölmüş olarak bulundu. Sosyal medyada ve yerel basında yer alan haberlere göre, Yüksekovalı genç dün akşam PKK mensuplarınca evinden alınarak öldürüldü.

Ajanslar

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir