Home / News / HABER / DÜNYA / İngiltere’de cami imamının şüpheli ölümü
islam devleti default

İngiltere’de cami imamının şüpheli ölümü

İngiltere’nin Rochdale şehrindeki bir camide imamlık yapan Celal Uddin adlı kişi, evinin yolu üzerindeki bir parkta baygın olarak bulunmuş, yoğun bakıma alındıktan sonra hayatını kaybetmişti. Yapılan otopsi sonucu Celal Uddin’in beyine sert bir cisimle vurulduğu tespit edildi.

 

İngiltere’nin Rochdale şehrindeki camide imamlık vazifesini yürüten Celal Uddin, akşam namazından sonra evine giden yolda baygın olarak bulundu. Hastaneye kaldırılan Celal Uddin’in kafa travması geçirdiği ve başına sert bir cisimle vurulduğu öğrenildi.

Independent’in haberine göre, Celal Uddin adındaki cami imamı evinin yolundaki bir çocuk parkında baygın bir şekilde bulundu. Uddin’in yoldan geçenler tarafından fark edilmesinden sonra polis ve sağlık görevlileri olay yerine intikal etti. Ancak hastanede yoğun bakıma alınmasın rağmen, imam hayatını kaybetti.

Manchester polisi tarafından yapılan açıklamada, büyük bir soruşturma başlatıldığının ve imamın nasıl yaralandığıyla ilgili delillerin toplanmaya devam edildiği açıklandı.

Ajanslar

Ayrıca...

Trump: Çin ile tüm ilişkileri kesebiliriz

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, yeni tip koronavirüs salgınından sorumlu tuttuğu Çin ile “tüm …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir