Home / News / HABER / DAVA / ‘Hilafet’i Savunmak İslam’ı Savunmaktır!’ Kampanyası
islam devleti default

‘Hilafet’i Savunmak İslam’ı Savunmaktır!’ Kampanyası

Köklü Değişim olarak Hilafeti Savunmak İslam’ı Savunmaktır başlıklı bir kampanya başlatıyoruz.

Köklü Değişim’in organize ettiği Uluslararası Hilafet Konferansı’nın ardından laik Kemalist kesim Hilafete ve Hilafeti talep eden Müslümanlara karşı çirkin bir salıdırı başlattı. Hilafeti istemeyi yobazlık, gericilik olarak nitelediler. Hatta bir CHP vekili “Hilafete çağırmak alçakça bir saldırıdır” diyerek içinde taşıdığı öfkeyi açığa çıkarttı.

Oysaki Hilafet sıradan tarihsel bir kurum değil şeri ahkâmdan bir parçadır. Hatta şeri ahkâmın en önemli parçasıdır. Bu konu hakkında hiçbir ihtilaf yoktur. Nitekim Sahihi Müslimi şerh eden değerli alim İmam Nevevi  “Halife seçmenin tüm Müslümanlar üzerine farz olduğu konusunda alimler ittifak etmişir.” (Şerh-u Sahih Müslim, diyerek bu hakikatı net bir şekilde beyan etmiştir.

Evet Kardeşler, Hilafet kimsenin tekelinde değildir. Kimse hilafete ambargo koyamaz. İŞİD, adını Hilafet Devleti olarak ilan etmiş silahlı bir örgütten başka bir şey değildir.  Hilafet İslam’dan bir parçadır ve onun tek sahibi ümmettir.  Öyleyse İslam ümmeti olarak Hilafete sahip çıkmak hepimizin vazifesidir.

Köklü Değişim olarak Hilafeti Savunmak İslam’ı Savunmaktır başlıklı bir kampanya başlatıyoruz. Bu kampanya süresince sadece Hilafetin İslam’dan bir parça olduğunu ortaya koymakla yetinmeyeceğiz. Nasıl bir hilafet olması gerektiğini de sizlerle paylaşacağız.

Son olarak kardeşler, artık hilafetin vakti gelmiştir. Bu topraklar hilafet topraklarıdır. Bu topraklarda Hilafetin izleri vardır. Bu topraklarda hilafetin kokusu vardır ve Allah’ın takdir ettiği bir zamanda tekrar bu topraklara geri dönecektir.

Unutmayın Hilafeti Savunmak İslamı Savunmaktır!

kokludegisim.net

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir