Home / News / HABER / DAVA / Hizb-ut Tahrir Türkiye: ‘Sömürgeciler Gitsin Terör Bitsin’ Kampanyası
islam devleti default

Hizb-ut Tahrir Türkiye: ‘Sömürgeciler Gitsin Terör Bitsin’ Kampanyası

Hizb-ut Tahrir Türkiye Vilayeti, 18-24 Nisan tarihleri arasında ‘Sömürgeciler Gitsin Terör Bitsin’ başlıklı Kampanya başlattığını duyurdu.

 

Konu hakkında yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi;

“Kampanya kapsamında resmi ziyaretler, sosyal medya çalışmaları ve 22 Nisan Cuma günü Ankara’da “Terör Meselesi, Gerçek Failler ve Köklü Çözüm” başlıklı bir konferans yapacağız.”

İşte yapılan açıklamanın tamamı;

Kampanya

“Sömürgeciler Gitsin – Terör Bitsin”

Hizb-ut Tahrir / Türkiye Vilayeti olarak, 18-24 Nisan tarihleri arasında bir hafta sürecek olan “Sömürgeciler Gitsin – Terör Bitsin” isimli bir kampanya başlatıyoruz. Allah Azze ve Celle nasip ederse bu kampanya çerçevesinde hafta boyunca bir dizi etkinlik yapacağız.

Bu kampanya ile güneydoğuda devam eden çatışmaların, Türkiye ve diğer beldelerde meydana gelen bombalı saldırıların ve bu saldırıları gerçekleştiren taşeronların arkasındaki esas patronların kimler olduğunu bir kez daha ifşa edeceğiz. Terörün, sömürgeci Batılılar tarafından icat edilen çirkin bir üslup olduğunu ve kendi siyasi menfaatleri için terörü nasıl desteklediklerini anlatmaya çalışacağız. Akan kardeşkanının, göçlerin ve katliamların durması, zenginliklerimizin çalınmaması için atılması gereken hayati adımları ve köklü çözümü göstereceğiz.

“Sömürgeciler Gitsin – Terör Bitsin” isimli kampanyayı, topraklarımızda gerçekleşen ve masum insanların katledilmesine vesile olan bombalı saldırıların, yaklaşık bir yıldır güneydoğuda devam eden şiddetli çatışmaların, meydana gelen zorunlu göçlerin ve İstanbul’da yapılan 13. İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesinin hemen akabinde gerçekleştiriyoruz. Özellikle 15 Nisan Cuma günü başlayan İslam İşbirliği Teşkilatı zirvesinde, halkı Müslüman olan ülkeleri temsil eden 57 yönetici, “teröre” karşı ortak mücadeleden bahsetmişken!

Kampanya kapsamında resmi ziyaretler, sosyal medya çalışmaları ve 22 Nisan Cuma günü Ankara’da “Terör Meselesi, Gerçek Failler ve Köklü Çözüm” başlıklı bir konferans yapacağız. Siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, gazeteci yazar ve hukukçuların konuşmacı olarak katılacağı bu konferansta; terör ve mahiyetini, İslam’ın teröre bakışını, Batı’nın terörizm algısını, terörün ağır bilançosu ve kaybettiklerimizi, terörün arkasındaki gerçek faillerin sömürgeciler olduğunu ve atılması gereken adımlar bağlamında köklü çözüm konularını konuşacağız.

Hizb-ut Tahrir olarak biz, her meselede olduğu gibi, canımızı yakan ve aramızda fitne tohumları ekerek kardeşliğimizi bozan terör belasından kurtuluşun, yani nihai köklü çözüm yolunun, İslam ve onun yönetim nizamı olan Raşidi Hilafet’te olduğunu bir kez daha belirtiyoruz. Rabbimizden yapacağımız bu kampanyayı hayra vesile kılmasını niyaz ediyoruz.

Gayret bizden, muvaffakiyet Allah’tandır.

Hizb-ut Tahrir Türkiye Vilâyeti Medya Bürosu

  1. 11 Recep 1437/ M. 18 Nisan 2016
  2. Koklu degisim

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir