Home / News / HABER / TÜRKİYE / İstanbul’da iki polis evlerinde ölü bulundu
islam devleti default

İstanbul’da iki polis evlerinde ölü bulundu

İstanbul’da Küçükçekmece Halkalı’da 2 polis evlerinde ölü bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaparken, polislerin aileleri sinir krizleri geçirdi. Polislerin ölüm nedeni henüz öğrenilemedi.

KüçükçekmeceHalkalı’da 2 polis, evlerinde ölü bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaparken polislerin aileleri sinir krizleri geçirdi. Ölen polis memurlarından Resul Kasap’ın Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde, Çağrı Ozan Tatar’ın ise Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli olduğu belirlendi. Polis memurlarının kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından kesinlik kazanacağı belirtildi. Hastanede tedavi altında tutulan polis memurunun durumunun ise iyiye gittiği öğrenildi.

İZİNLİYDİLER, BİRLİKTE YEMEK YEDİLER

Dün izinli olan polis memurlarının gün içinde birlikte vakit geçirdikten sonra bir restoranda yemek yedikleri, daha sonra hep birlikte saat 20.00 sıralarında eve gittikleri tespit edildi. Çalışma arkadaşları ve ailelerin ulaşamadığı polis memurları için arama ekibi çıkarıldı. Polis memurlarının adreslerini kontrol eden ekip, meslektaşlarını polislerden birinin Halkalı’daki evinde buldu. Ekibin çilingir vasıtasıyla girdiği dairede, Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Resul Kasap ile Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Çağrı Ozan Tatar’ın öldüğü belirlendi. Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Asayiş Şube Müdürlüğü’nde görevli Semih Mısırlıoğlu ise tedavi altına alındı.

EVDE BULUNAN TÜM MATERYALLER İNCELENİYOR

Polislerin cesetlerinin bulunduğu ev Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından titizlikle incelendi. Evde bulunan yemek artıkları ve içki şişeleri incelenmek üzere polis kriminal laboratuvarına gönderildi. Polis memurlarının kesin ölüm sebebi Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak incelemenin ardından belirlenecek.

ÜÇÜNCÜ POLİS MEMURUNUN DURUMU İYİYE GİDİYOR

Öte yandan, hastanede tedavisi süren polis memuru Semih Mısırlıoğlu’nun durumunun iyiye gittiği öğrenildi. “Alkol zehirlenmesi” teşhisiyle tedavisi devam ettiği öğrenilen Semih Mısırlıoğlu’nun kendine gelerek ifade vermesinin ardından olayın ardındaki esrar perdesinin aralanacağı vurgulandı.

 
Acı haberi alan yakınları gözyaşlarına boğuldu

Hurriyet

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir