Home / News / HABER / TÜRKİYE / HDP’li 3 vekil yurt dışına çıktı!
islam devleti default

HDP’li 3 vekil yurt dışına çıktı!

Haklarında PKK’ya yardım iddiasıyla önemli fezlekeler bulunan iki HDP’li vekilin yurt dışına çıkmasının ardından Figen Yüksekdağ da bugün İstanbul’dan Almanya’ya gitti

Türk Hava Yolları’na ait uçakla Frankfurt’ta giden HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Atatürk Havalimanı VIP Salonu’nda kendisini bekleyen basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını cevapsız bıraktı.

İKİ VEKİL YURT DIŞINDA

Önceki gün HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız ile Van Milletvekili Tuğba Hezer’in, dokunulmazlıkların kaldırılıp, gözaltına alınma ihtimaline karşı, dönmemek üzere Avrupa’ya geçtikleri iddia edilmişti.

HDP Grup Başkanvekillleri İdris Baluken ve Çağlar Demirel, Faysal Sarıyıldız ve Tuğba Hezer’in “Türkiye’yi terk ettiği” iddialarına karşılık yazılı açıklama yaparak vekillerin parti grubunun kendilerini görevlendirmesi üzerine uzun süredir Avrupa ülkelerinde olduklarını, işleri bitince geri geleceklerini öne sürmüştü. 

Ajanslar

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir