Home / News / HABER / TÜRKİYE / KÖKLÜ DEĞİŞİM’İN 139. SAYISI ÇIKTI!
islam devleti default

KÖKLÜ DEĞİŞİM’İN 139. SAYISI ÇIKTI!

Köklü Değişim Dergisi “Sömürgeciler Gitsin Terör Bitsin” başlıklı Mayıs sayısıyla okuyucularıyla buluşuyor.

Köklü Değişim Dergisi “Sömürgeciler Gitsin Terör Bitsin” başlıklı Mayıs sayısıyla okuyucularıyla buluşuyor.

Terör canımızı yakmaya devam ederken çözüm arayışları çıkmaz bir sokakta yürümeye devam ediyor. Çözüm üretmeyen bağımlı siyaset ve çözüm üretemeyen bağımlı zihinler insanları terörle birlikte yaşamaya davet ediyor. İşte tam bu zaman diliminde Hizb-ut Tahrir Türkiye “Sömürgeciler Gitsin Terör Bitsin” başlıklı bir kampanya başlattı. Biz de gerçekten önemli bu kampanyayı dergimize taşıdık. Kampanya kapsamında ABD ve İngiltere Büyükelçiliklerine teslim edilen “Kan, Kaos ve Katliamdan Beslenerek Terör Estirdiğiniz Topraklarımızı Derhal Terk Edin!” başlıklı açık mektup özellikle siyasilerin ibret alması gereken bir içeriğe sahip.

Yine Kocatepe Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiğimiz terör konferansı konuşmacılarından M. Hanefi YAĞMUR’un köklü çözümü anlatan konuşma metninin de siz değerli okuyucularımız için hayırlı olacağını düşündük.

Köklü Değişim fikri, siyasi ve gündeme dair makaleleriyle bu ay yine sizlerle olacak. Bu bağlamda yazarımız Emrah AKAY’ın “Üniversitelerde İdeolojik Fraksiyonlar” başlıklı makalesini ilgiyle okuyacağınızı ümit ediyoruz.

Yine âlimler ve yöneticiler konusuna değinen yazarımız Mustafa KÜÇÜK’ün başlığı “Ulema ve Yönetim İlişkisi”

Fuad HAMİDOĞLU hocamız “Salih Olmak mı Daha Hayırlı Yoksa Islah Etmek mi?” konusunu ele alırken İsmail Gürbüz bilginin amellerimizle alakasını işlediği “İlim, Amel Etmek İçindir” başlıklı makalesini kaleme aldı.

Köklü Değişim bu ay da birbirinden ilgi çekici konularıyla sizlerle buluşuyor… 

Köklüdeğişim

Suskunluğun Kırılma Noktası…

 

KÖKLÜ DEĞİŞİM’İN 139. SAYISINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ…

 

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir