Home / News / HABER / TÜRKİYE / Erdoğan’dan İHH’ya Mavi Marmara Eleştirisi: Bana Mı Sordunuz!
islam devleti default

Erdoğan’dan İHH’ya Mavi Marmara Eleştirisi: Bana Mı Sordunuz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan isim vermeden İHH Derneğini eleştirdi. Erdoğan, “Türkiye’den böyle bir insani yardımı götürmek için günün başbakanına mı sordunuz?” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mavi Marmara saldırısıyla ilgili isim vermeden İHH derneğini eleştirdi ve “Türkiye’den böyle bir insani yardımı götürmek için günün başbakanına mı sordunuz? Biz zaten yardımı yaptık, yapıyoruz. Bunları da yaparken, gövde gösterisi olsun diye mi yapıyoruz? Edebi adabı içinde yaptık yapıyoruz” dedi.

“VATANIMIZI ASLA BÖLEMEYECEKLER”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen iftar programında gündeme ilişkin değerlendirmede bulundu.

Türkiye’nin asla bölünmeyeceğini ifade eden Erdoğan, şöyle konuştu:

“Bizim vatanımızı da asla bölemeyecekler. Kendi kendilerine böyle hayal aleminde dolaşanlar, gezenler var. Boşuna dolaşıyorsunuz. İşte buyurun, bütün bu yapılan operasyonlar niçin yapılıyor? Bu vatan topraklarında biz sizlere asla gelip de bir parçayı, bir şehidimizin kanının yoğurduğu parçayı vermeyiz, teslim etmeyiz. Vermeyiz ve veremeyiz, böyle bir yetkimiz yok.”

“NE YAPSANIZ BOŞ”

Türkiye’nin 2023 hedeflerine mutlaka ulaşacağına dikkati çeken Erdoğan, “Bu terör örgütleri üzerinden bizi tedip edeceklerini sananlara sesleniyorum, ne yapsanız boş. Türkiye’nin 2023 hedeflerine mutlaka ulaşacağını buradan duyuruyorum. Burası Cumhurbaşkanlığı makamı.” dedi.

MAVİ MARMARA ÇIKIŞI

Biliyorsunuz, İsrail’le de malum gemi saldırısından sonra da sorunlu olan ilişkilerimizi düzeltmede önemli adımlar attık.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Gazze’ye yardım götüren İHH İnsanı Yardım Vakfı’nın gemisine İsrail askerlerinin yaptığı baskında hayatını kaybeden 9 Türk vatandaşının ölümünün ardından İsrail’le gerçekleştirilen mutabakata yönelik eleştirilere, “Türkiye’den böyle bir insani yardımı götürmek için günün başbakanına mı sordunuz? Biz zaten yardımı yaptık, yapıyoruz. Bunları da yaparken, gövde gösterisi olsun diye mi yapıyoruz? Edebi adabı içinde yaptık yapıyoruz” sözleriyle yanıt verdi.

Haberler

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir