Home / News / HABER / YORUM-İKTİBAS / Gemileri Karadan Yürüttüğümüz Şehirde Onur(suzluk) Yürüyüşüne İzin Veremezsiniz
islam devleti default

Gemileri Karadan Yürüttüğümüz Şehirde Onur(suzluk) Yürüyüşüne İzin Veremezsiniz

Toplumun ahlak, maneviyat ve tüm değerlerine açıkça meydan okuyan, özgürlük adı altında insanları sapkınlığa, eş cinselliğe çağıran ve kendilerine LGBTİ ismini veren bir marjinal grup, 18–26 Haziran tarihlerini “Onur” Haftası olarak açıklamış. “Örgütleniyoruz” sloganıyla bir hafta boyunca eş cinselliği ve insanın fıtratı ile uyuşmayan sapkınlıkları konu alan panel ve programlar yapacaklarını duyurmuşlar. 26 Haziran Pazar günü de İstanbul Beyoğlu’nda “Onur(suzluk) Yürüyüşü” gerçekleştireceklerini ilan etmişler.

Öncelikle şunu açıkça ifade ediyorum; İslam Hilafet Devleti’nin kaldırılmasının, İslam’ın kanun ve nizamlarının bu topraklardan uzaklaştırılmasının üzerinden 90 yıldan fazla zaman geçti belki, ama her ne olursa olsun, İslam’ın ruhu ile bereketlenmiş bu topraklar hala İslami topraklardır. Örgütlü yada örgütsüz her kim, bu topraklarda, Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya kalkarsa, bilsinler ki Müslümanlar salyangoz satın almazlar ve almayacaklar. Hiç bir Müslümanın bu sapkınları muhatap görmeyeceğine gönülden inanıyorum. Bu sebeple bu sapkın marjinal grubu muhatap almayı, onlara söz söylemeyi dahi gereksiz görüyorum.

Zira asıl burada muhatap alınacak merci Devlet ve Hükumettir. Çünkü Müslüman olsun Gayri Müslim olsun İslami beldede yaşayan tüm herkesi fıtratı bozuk bu sapkın topluluktan koruyacak olan ancak devlettir. Toplum içinde insanlığı ifsad edecek onların bu eylem ve söylemlerine izin vermeyecek olan devlettir ve hükumettir. Bu sebeple eş cinselliği demokratik özgürlük olarak görenlerin bu yürüyüşü, herhangi hiç bir gerekçe gösterilmeden yasaklanmalıdır.

Bu konuda yöneticilere ve hükumete özellikle şunu söylüyorum: “Sizin “Üst Akıl” dediğiniz ABD ve Batılı yöneticiler var ya işte onlar, Ramazan ayında bir taraftan komşumuz Suriye’de Müslümanların üzerine bomba yağdırırken, diğer taraftan LGTBİ gibi marjinal sapkın gruplar üzerinden de topraklarımızı ifsad etmeye, insanlarımızı bozmaya devam ediyorlar. Bu grupların eylem ve söylemlerine demokrasi ve özgürlük fikirleri ile destek verip onları meşrulaştırmaya çalışıyorlar. Şimdi siz, muasır bir değer olarak gördüğünüz Demokrasinin peşinden hala koşmaya devam edecek misiniz?

Soruyorum! Yol yaptınız, köprü yaptınız, adeta gökyüzünü delen yüksek binalar yaptınız tamam, lakin insanlar yoldan çıkmış, sapmış ve tüm insanlığı da bu sapkın yola çağırıyorlar. Siz hala görmüyorsunuz, izlemeye devam edecek misiniz? İstanbul’un topluma açık salonlarında, sokaklarında kavimleri helake sürükleyen bu tür girişimlerin ve eylemlerin sizin demokrasi dediğiniz şeyin bir “başarısı” neticesi olduğunu ne zaman anlayacaksınız?

Ecdadımızın gemileri karadan yürüttüğü bu şehirde Onur(suzluk) yürüyüşü yapılacakmış. İzin mi vereceksiniz? İnsanlığın; İslam akidesinin berraklığına, İslam ahkamının adalet, huzur ve güvenliğine ulaşması, bu sapkınlardan korunması için daha ne kadar bekleyeceksiniz?

Mahmut KAR
Hizb-ut Tahrir Türkiye Medya Bürosu Başkanı

Ayrıca...

Kar: Ruhani değil siyasi halifelik

Yıllardır halifeliği savunan Hizbu’t Tahrir’in Türkiye Medya Sorumlusu Mahmut Kar, Hilafetin ruhani değil siyasi olarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir