Home / News / HABER / TÜRKİYE / Erdoğan, Davutoğlu’nun yurtdışı temasları için ne dedi?
islam devleti default

Erdoğan, Davutoğlu’nun yurtdışı temasları için ne dedi?

AK Parti’ye yakınlığıyla bilinen Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, bugünkü köşesinde yeni kabinede ciddi değişikler olacağını ifade ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakan Ahmet Davutoğlu hakkındaki ilginç açıklamalarını da yazdı.

Selvi, yeni kabinede bakanların üçte birinin değişeceğini söyledi. Kongre sonrası yeni süreci ‘fiili partili Cumhurbaşkanlığı’ olarak adlandıran Selvi, bu süreçte dış politikada görünür olacak ismin Erdoğan olacağını belirtti.

Selvi yeni sürecin ekonomik yönelimini ise ‘Global piyasalarla uyumlu ve fiyat istikrarını hedef alan değil; kalkınma, üretim ve büyümeyi hedef alan’ olarak tarif etti.

Selvi yazısında bir de ilginç anektod aktardı. İplerin koptuğu 29 Nisan MKYK’sından kısa süre önce Erdoğan’ın Davutoğlu hakkında şöyle konuştuğunu söyledi: “Ben Suudi Arabistan’a gidiyorum, 15 gün sonra Suudi Arabistan’a gidiyor. Ben ABD’den dönüyorum, 15 gün sonra ABD’ye gitmeye kalkışıyor”

Davutoğlu’nun dış politika temasları, Erdoğan-Davutoğlu geriliminde en çok tartışılan konulardan biri olmuştu.

Sputnik

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir