Home / News / HABER / DAVA / KöklüDeğişim Dergisi Nisan 2014 (115.) Sayısı Çıktı
islam devleti default

KöklüDeğişim Dergisi Nisan 2014 (115.) Sayısı Çıktı

Köklü Değişim “İşittik ve İtaat ettik” başlıklı Nisan sayısıyla okuyucularıyla buluşuyor.

Demokratik seçimlerin gündemimizi işgal ettiği şu günlerde seçimlerin gerçek kazanan ve kaybedenlerini Ahmet Sapa “Kazananı Demokrasi Kaybedeni Müslümanların Olduğu Seçim” başlığıyla sizler için kaleme aldı.

Demokratik seçimlerde Müslüman şahsiyetlerin nasıl tavır almaları gerektiğini “Ya Rıza-i İlahi ya da…” başlıklı makalesi ile Abdullah İmamoğlu demokratik seçimlere şer’î açıdan bir değerlendirme yaparken,

Cemaat, Ak Parti çatışmasının son yansımaları olan Ergenekon tahliyelerini Osman Yıldız “17 Aralık Korkusu ve Ergenekon Tahliyeleri” başlıklı makalesiyle ele aldı.

Son günlerde Süleyman Şah türbesi ile ilgili medyaya yansıyan IŞİD ve Türkiye’nin karşılıklı restleşmeleri ve konunun arka planı Mahmut Kar tarafından ele alınırken,

“Gözden Uzak Gönülden Irak” denilebilecek, Müslümanların ilgisinden kaçan yada kaçırılan Orta Afrika’nın içler acısı durumunu “Kara Kıta Kan Kırmızıya Dönüyor” başlıklı yazısıyla Emrah Akay konu edindi.

Geçtiğimiz günlerde sıklıkla haberlerini takip ettiğimiz Kırım’da gerçekleşen siyasi vakıa “Enerji Savaşında Kırım’ın Yeri” başlıklı makalesiyle Cahit TOPRAK tarafından değerlendirildi.

Köklüdeğişim, ayın güncel konularını ele aldığı bu sayısında da siz değerli okurlarımıza her zaman olduğu gibi İslâm Ümmeti’ni doğrudan ilgilendiren konularla hitap etmeye ve bu konuları zihinlerde berraklaştırmaya devam ediyor.

Köklüdeğişim

 

Suskunluğun Kırılma Noktası…


Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir